Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai un Dekmeijerei neveiksmīgi turnīri

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai un Dekmeijerei neveiksmīgi turnīri
Līga Dekmeijere
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Nesekmīgi ITF sērijas turnīros Baltkrievijā un ASV startējušas Latvijas tenisistes Diāna Marcinkeviča un Līga Dekmeijere. Nevienai no viņām nav izdevies pārvarēt vienspēļu kvalifikāciju, bet dubultspēļu turnīros latvietes nestartē.

Šajā nedēļā ITF 25 000 sērijas sacensībām bija pieteikušās divas mūsu valsts pārstāves – Diāna Marcinkeviča (WTA 512.) un Līga Dekmeijere (WTA 824.). Diāna bija devusies uz Baltkrievijas galvaspilsētu Minsku, kur kā viena no pēdējām piekļuva kvalifikācijas sacensībām. Diemžēl tās noslēdzas jau pirmajā spēļu kārtā – zaudējums ar 1:6, 3:6 pret mājinieci Kseniju Miļevskaju (WTA 324.). Tikmēr Līga Dekmeijere izmēģināja spēkus ASV pilsētā Hemonā, taču arī viņai pārliecinoša neveiksme – 1:6, 1:6 pret Lielbritānijas sportisti Heterei Vatsonei (WTA 484.). Ne Diāna, ne Līga dubultspēļu turnīra pamatsacensībām nav pieteikušās.

ASV „Future” turnīrā šonedēļ plānojis startēt Adrians Žguns – naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika viņš aizvadīs pirmo spēli Makalenā, tiekoties ar mājinieku Aleksandru Domijanu. ATP rangā augstāka vieta Adrianam – 560. pret 690.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-03-02 22:06, pirms 14 gadiem
premjerministre briesmās