Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Francijas tenisists par uzmākšanos žurnālistei tiek izraidīts no "French Open"

Rolands Eliņš

Francijas tenisists par uzmākšanos žurnālistei tiek izraidīts no "French Open"
Maksīms Amū intervijā uzmācas žurnālistei
Ekrānšāviņš no "Eurosport" video

Francijas atklātā tenisa čempionāta „French Open” organizatori atņēmuši akreditāciju Maksīmam Amū, kurš intervijā TV tiešraidē vairākkārt centās noskūpstīt žurnālisti. Francijas Tenisa federācija (FTT) nosodījusi viņa uzvedību.

21 gadu vecais Maksīms Amū „French Open” vienspēļu pirmajā kārtā ar 3:6, 2:6 un 4:6 piekāpās urugvajietim Pablo Kvevasam un izstājās no turnīra. Pēc spēles viņš tika aicināts uz „Eurosport” interviju, kuras laikā sarūpēja žurnālistei Meilijai Tomasai nepatīkamus brīžus un savas akreditācijas zaudēšanu.

Amū intervijā TV tiešraidē aplika Tomasai roku ap pleciem un vairākkārt centās pievilkt sievieti sev tuvāk, kā arī pāris reizes centās viņu noskūpstīt, neskatoties uz Tomasas nepārprotamajiem centieniem no tā izvairīties. Brīdī, kad Tomasa centās pakāpties nostāk, viņai tas neizdevās, jo Amū turēja viņu aiz kakla.

Tomasa šodien „Roland Garros” kortos vairs neieradās un sarunā ar Francijas „Huffington Post” izdevumu atzina, ka, ja vien neapzinātos, ka viņa ir darbā un tiešraidē, būtu tenisistam iesitusi.

Amū pagaidām publiski notikušo nav komentējis, arīdzan publisku atvainošanos pagaidām nepiedāvājot. „French Open” organizatori anulējuši viņa akreditāciju turnīram, savukārt valsts tenisa federācija asi nosodījusi viņa uzvedību, kā arī apsolījusi ierosināt disciplinārlietas izskatīšanu.

Amū, kurš ATP rangā ieņem 211. vietu, jau iepriekš turnīra gaitā izcēlies nepavisam ne pozitīvā gaismā – piektdien pēc žurnālista neveikla jautājuma viņš pārtrauca sarunu ar medijiem, bet savas spēles laikā iesaistījās strīdā ar mača tiesnesi, arī uzdodot jautājumu: „Kādēļ tu vispār šeit esi?”


Izmantotie resursi:
French Open bans Hamou over attempts to kiss...

  -3 [+] [-]

, 2017-05-30 22:17, pirms 7 gadiem
nebutu tiesraide,butu visticamak atdevusies..

  +5 [+] [-]

, 2017-05-30 22:27, pirms 7 gadiem
Šitam tipam: gumijas laiva - Vidusjūra - Āfrika

  -1 [+] [-]

, 2017-05-31 00:54, pirms 7 gadiem
Baigais mačo.