Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Džokovičs pēc 23. Grand Slam: ''Nevēlos teikt, ka esmu visu laiku labākais''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Džokovičs pēc 23. Grand Slam: ''Nevēlos teikt, ka esmu visu laiku labākais''
Novaks Džokovičs. Foto: AFP/Scanpix

Svētdien 23. Grand Slam titulu karjerā izcīnīja 36 gadus vecais serbu tenisists Novaks Džokovičs, ''French Open'' finālspēlē trīs setos sakaujot Norvēģijas pirmo raketi Kasperu Rūdu. Pēc triumfa serbs medijiem norādīja, ka nevēlas sevi saukt par visu laiku labāko tenisistu.

''Nevēlos iesaistīties šajās diskusijās [par visu laiku labākā tenisista statusu]. Rakstu pats savu vēsturi. Nevēlos teikt, ka esmu visu laiku labākais. Atstāšu šīs diskusijas citu pārziņā,'' sacīja Džokovičs.

Ar karjeras 23. Grand Slam titulu Džokovičs apsteidza citu lielā trijnieka izcilnieku Rafaelu Nadalu. Spāņa kontā ir 22 Grand Slam tituli, bet karjeru noslēgušais šveicietis Rodžers Federers paguva izcīnīt 20 Grand Slam trofejas.

''Apzināties, ka esmu viņus abus [Nadalu un Federeru] apsteidzis izcīnītajos Grand Slam titulos, ir iespaidīgi, taču tai pat laikā katrs raksta savu vēsturi. Katras paaudzes čempioni ir atstājuši lielu mantojumu nākamajām paaudzēm,'' piezemēti izteicās Serbijas tenisists.

''Man ir liela pārliecība un ticība saviem spēkiem visā, ko daru un kas esmu, un ko spēšu panākt. Šī trofeja ir vēl viens apliecinājums tam, kādas kvalitātes tenisu joprojām spēju demonstrēt,'' noslēdza Džokovičs.

Svētdien notikušajā 2023. gada ''French Open'' finālā Džokovičs trīs setos ar 7:6 (1), 6:3, 7:5 pieveica Kasperu Rūdu no Norvēģijas.

Triumfs Parīzē ļāva Džokovičam atgriezties ranga līderpozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/65...

  -2 [+] [-]

, 2023-06-12 11:50, pirms 11 mēnešiem
Garlaicigs tas Novaka teniss

  +1 [+] [-]

, 2023-06-12 12:22, pirms 11 mēnešiem
Maratonos pa priekšu skrienošos parasti nokož.
Federers izrāvās pirmais. Divi nākošie nokoda.
Novaka mentalitāte ir apbrīnojama. Vispār jau tas trijnieks šādi sarindojas tieši pateicoties mentalitātes kvalitātei.
Te jāatceras, ka Džokovičs vienreiz US un vinereiz Vimbldonas titulus Federeram izrāva no rokām.
Slēpts komentārs: Muhameds99

     [+] [-]

, 2023-06-12 14:45, pirms 11 mēnešiem
Nole ir savā lieliskumā ir pieticīgs un pazemīgs. Viņš arī nevienam neuzspiež savu viedokli. Šādam raksturam ir arī mīnusi. Piemēram, viņu pierunāju pamēģināt vegānismu, kas gandrīz slikti beidzās viņa karjerai.

  -2 [+] [-]

, 2023-06-12 16:10, pirms 11 mēnešiem
Džoko ir lielisks gan laukumā, gan ārpus tā. Protams, Serbija nav mums tīkama valsts, bet neviens cilvēks nevar atbildēt par citiem, tajā skaitā arī par ģimenes locekļiem, tad jau man, dievs nedod, arī var piesiet Smiltēna, Staķa vai pat Ždanokas murkšķēšanu. Kovidafēru Nole jau izkoda jau pašā saknē, un tagad tikai ietiepīgi auni tic, ka viņi tika izglābti. Lai veicas Džoko arī turpmāk.

  -1 [+] [-]

, 2023-06-12 18:23, pirms 11 mēnešiem
chau! ataa rakstīja: Džoko ir lielisks gan laukumā, gan ārpus tā. Protams, Serbija nav mums tīkama valsts, bet neviens cilvēks nevar atbildēt par citiem, tajā skaitā arī par ģimenes locekļiem, tad jau man, dievs nedod, arī var piesiet Smiltēna, Staķa vai pat Ždanokas murkšķēšanu. Kovidafēru Nole jau izkoda jau pašā saknē, un tagad tikai ietiepīgi auni tic, ka viņi tika izglābti. Lai veicas Džoko arī turpmāk.
Kurš jums ir devis atļauju runāt mūsu vārdā ? Man Serbija liekas tīri simpātiska valsts. Serbiem atšķirībā no latviešiem ir mugurkauls.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-12 20:09, pirms 11 mēnešiem
...visu laiku lielākais mēsls tenisā

     [+] [-]

, 2023-06-12 22:48, pirms 11 mēnešiem
dakots rakstīja: ...visu laiku lielākais mēsls tenisā
Dziļi inteliģents komentārs....

     [+] [-]

, 2023-06-13 09:13, pirms 11 mēnešiem
Jā serbu mugurkauls parādās gan laukumā gan nelej makaronus. Serbiem lieli svētki, Jokičs un Džokovičs iespaidīgi. Pārējiem bezmugurkaulniekiem tikai pūst mute un tēlo patriotus no dīvāna. Disciplīna un redzēt bildi tālāk par savu degunu gan nevēlas .

     [+] [-]

, 2023-06-15 00:48, pirms 11 mēnešiem
protams, protams - pieticīgā serbu vate! Kā jaciņu uzvilkt ar 23 numuru tā nemaz nav kautrīgs!