Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Tas bija labākais, ko varēju paveikt"

Andrejs Siliņš

Gulbis: "Tas bija labākais, ko varēju paveikt"
Ernests Gulbis
Foto: AFP / Scanpix

"Jebkuram vīrietim vai sievietei svarīgākā lieta ir atrast patieso mīlestību un dzīves partneri turpmākajam mūžam. Laulības stāv pāri visam. Esmu ļoti laimīgs un lielā mierā ar sevi," pēc zaudējuma Marinam Čiličam "French Open" pirmajā kārtā sacīja latviešu tenisists Ernests Gulbis.

"Sāku spēlēt, skaitot punktus tikai pirms trim dienām, un tas bija labākais, ko varēju paveikt šajos apstākļos," pēc zaudējuma Čiličam latviešu tenisists norādīja, ka sagatavošanās procesu turnīram jūtami patraucējuši ikra un plaukstas locītavas savainojumi.

"Redzēt sevi šādā ranga pozīcijā nav patīkami, tur neviens nevēlas būt, bet tā nav traģēdija," Gulbis norādīja, ka dzīvē ir svarīgāka slietas par sportu. "Jebkuram vīrietim vai sievietei svarīgākā lieta ir atrast patieso mīlestību un dzīves partneri turpmākajam mūžam. Laulības stāv pāri visam. Esmu ļoti laimīgs un lielā mierā ar sevi." Nesen kļuva zināms, ka Ernests saderinājies.

"Tiklīdz sapratīšu, ka no šīs lietas darīšanas [tenisa spēlēšanas] neko vairs nevaru iegūt, tā beigšu to darīt. Nespēlēju tenisu, lai kļūtu bagāts vai populārs. Zinu, ka šobrīd tenisa spēlēšana un šo grūtību pārvarēšana padara mani par labāku cilvēku. Teniss ir instruments. Kad tas vairs nepalīdzēs augt kā cilvēkam, pārstāšu to spēlēt," sacīja latviešu tenisists.

Izmantotie resursi:
https://www.washingtonpost.com/

Slēpts komentārs: roliksis40
Slēpts komentārs: M

  +5 [+] [-]

, 2017-05-29 22:19, pirms 7 gadiem
roliksis40 rakstīja: Beidz karjeru
lai spēlē pēc iespējas ilgāk - jo ilgāk spēlēs un ja vēl kaut ko arī uzvarēs, jo ilgāk būs interese par tenisu Latvijā .. un nevajag kaunēties Ernesta vietā. ja kādu periodu varēs trenēties un spēlēt bez traumām, tad ar viņa talantu pietiks lai šķaidītu visus, izņemot top20

  +2 [+] [-]

, 2017-05-29 22:42, pirms 7 gadiem
viennozīmīgi interesantākais Latvijas sportists- katra intervija ir pārsteigums. žēl,ka nesagaidījām viņa dominanci pasaulē, bet būsim reāli- viņš tā jau bija ļoti ļoti augstu un nepelnīti pāris gadus atpakaļ nesaņēma balvu kā Latvijas gada sportists. Ceru, protams, ka viņš vēl paliks tenisā un šie citāti turpināsies.

  +7 [+] [-]

, 2017-05-29 22:47, pirms 7 gadiem
Lai kā negribētos atzīt bet mums LV izskatās ar sportu tā - ja tu neesi top 10 vai top 5 tā tu esi metams un nederīgs... Jābeidz karjera jātaisa bārs vai ko vēl daži labi gudru šodien teica.
Atļaujat pasham tik ar visu galā... Ticu ka var tikt atpakaļ 50 un pat aukstāk. Cik var nolikt viņu. Latviešu garā. vinjs tomēr labāk zin nekā tie kas sēž savā dīvāna un noliek viņu. Nejau vinjs turpinās spēlēt lai tik būtu top 400 tas ir vairāk kā skaidrs.

  +5 [+] [-]

, 2017-05-29 22:47, pirms 7 gadiem
Lai Ernestam veicas! Runājot par komentētājiem, nekad nesapratīšu tos, kas paši īsti nespēj noturēt rokā raketi, bet atļaujas kaut ko smirdeet mūsu labāko tenisistu virzienā. Tas pats sakāms saistībā ar jebkuru citu sporta veidu.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-29 22:52, pirms 7 gadiem
Ceru, ka Ernests vēl mūs pārsteigs, bet jebkurā gadījumā, paldies par to, ka esi bijis tik augstu tenisā. Rējējiem atgādinu, ka Ernests ir bijis 10. vietā!!! Lūdzu novērtējiet viņa atstāto mantojumu un dod Dievs, lai kāds no Latvijas to pārspētu.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-29 23:26, pirms 7 gadiem
XXL bigfoot rakstīja: Lai Ernestam veicas! Runājot par komentētājiem, nekad nesapratīšu tos, kas paši īsti nespēj noturēt rokā raketi, bet atļaujas kaut ko smirdeet mūsu labāko tenisistu virzienā. Tas pats sakāms saistībā ar jebkuru citu sporta veidu.
Tik cik mīnusus nācās salikt pirmajiem komentāriem/komentētājiem tik plusus liku uz beibām. Tā diemžēl ir valstiska mēroga problēma nolikt NEVIS atblastīt. NORIET nevis pateikt ko uzmundrinošu Latvijā un kas pats svarīgākais.. Par savējo. top10 tenisā būt tas ir kas neaptverams. Iespējams var salīdzināt ar 2004 g EČ fucī. Tādas lietas aizmirstam. Nolikt gan mākam.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-29 23:39, pirms 7 gadiem
Trakucis rakstīja: Lai kā negribētos atzīt bet mums LV izskatās ar sportu tā - ja tu neesi top 10 vai top 5 tā tu esi metams un nederīgs... Jābeidz karjera jātaisa bārs vai ko vēl daži labi gudru šodien teica.
Atļaujat pasham tik ar visu galā... Ticu ka var tikt atpakaļ 50 un pat aukstāk. Cik var nolikt viņu. Latviešu garā. vinjs tomēr labāk zin nekā tie kas sēž savā dīvāna un noliek viņu. Nejau vinjs turpinās spēlēt lai tik būtu top 400 tas ir vairāk kā skaidrs.
Un ja vēl Tu zinātu, ka vārdu "augstāk" raksta ar burtu "g" nevis "k", būtu pavisam jauki

  -1 [+] [-]

, 2017-05-29 23:46, pirms 7 gadiem
Bija prieks par šo dienu!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-05-30 00:28, pirms 7 gadiem
Nu gan pateica. Tad, kad tā dzirkstelīte ir pārlekusi, var kalnus gāzt, traumas pašas dziedējas... Laikam filozofus par daudz lasa Ērnijs. Kautkas tur nav lāgā Pēdējo citātu nekomentēšu.

Par spēli ok, tas tiešām bija labākais, ko varējām gaidīt.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 07:47, pirms 7 gadiem
Viss ok, tas ir sports. Paldies!
Galvu augšā! Motivējies, trenējies un pierādi sevi! Būt par neko vē paspēsi.