Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Azarenka: "Ostapenko neļauj sajust spēles ritmu"

Agris Suveizda

Azarenka: "Ostapenko neļauj sajust spēles ritmu"
Viktorija Azarenka. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko ir viena no tām spēlētājām, kas savām pretiniecēm neļauj sajust spēles ritmu, uzskata baltkrieviete Viktorija Azarenka. Jau ziņojām, ka pasaules ranga 39.vietas īpašniece Ostapenko otrdien Francijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā ar 4-6, 6-7 (4:7) zaudēja titulētajai Azarenkai, kura ir WTA ranga 43.numurs.

"Ostapenko ir viena no tām spēlētājām, no kurām nezini, ko sagaidīt, tāpat viņa neļauj sajust spēles ritmu," turnīra rīkotāji citē Azarenkas teikto. "Francijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā viņa man bija bīstams pretinieks, jo ir svarīgi ieiet ritmā un turnīrā. Turklāt pret tādu spēlētāju kā Ostapenko vienmēr ir jāatrod veids, kā uzvarēt."

"Spēlē iniciatīva bija te vienā, te otrā pusē, it sevišķi tad, kad katra visu laiku tikām pie breikiem. Mēs abas spējam ļoti labi atgriezt servi, bet es cīņas sākumā nevarēju atrast savas serves ritmu, tomēr jau otrajā seta izskaņā jutos ļoti labi," neslēpa Azarenka. "Jebkura uzvara uzlabo pārliecību pār saviem spēkiem. Kādu laiku šī turnīra ietvaros nebiju uzvarējusi, tāpēc pirms spēles biju satraukusies, turklāt tas bija redzams arī mača laikā."

Otrajā kārtā Azarenka tiksies ar planētas pirmo raketi Naomi Osaku no Japānas. Šī turnīra 2017.gada čempione Ostapenko jau otro gadu pēc kārtas cietusi neveiksmi pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2019-05-28 20:33, pirms 5 gadiem
Tā jau ir, nekas tā nesagandē pretinieces ritmu kā gara dubultkļūdu sērija. Nabaga Azarenka lēkā kā saindēts burunduks, bet bumba kā nenāk, tā nenāk...

  +3 [+] [-]

, 2019-05-28 20:50, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Tā jau ir, nekas tā nesagandē pretinieces ritmu kā gara dubultkļūdu sērija. Nabaga Azarenka lēkā kā saindēts burunduks, bet bumba kā nenāk, tā nenāk...
Un tad vēl tā bumbiņas šķībā uzmešana gaisā un noķeršana rokā neservējot. Azarenka jau sāka skatīties uz tiesnesi, lai iedod Aļonai brīdinājumu par spēles vilcināšanu. Arī tādas lietas izsit no ritma.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-28 21:29, pirms 5 gadiem
Bija vējains, tas daļēji skaidro serves problēmas, bet galvenais ir pārliecības trūkums. Biedriņa sodiņu sindroms.