Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Tīms pret Zverevu nākotnes cerību mačā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tīms pret Zverevu nākotnes cerību mačā
Aleksandrs Zverevs
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien tiks pabeigta "French Open" 3. kārtas izspēle. No vīriešu turnīrā gaidāmajām spēlēm jāizceļ Dominika Tīma un Aleksandra Zvereva duelis, kā arī Davida Gofāna un Tomāša Berdiha potenciāli sarežģītas spēles favorītu statusā pret māla speciālistiem.

Dominiks Tīms – Aleksandrs Zverevs (11.lv prognoze: 1.22-4.05)

Abi spēlētāji regulāri tiek piesaukti kā nākotnes zvaigznes un lielo turnīru čempioni. Šīs spēles uzvarētajam ir lieliska iespēja sasniegt karjeras pirmo "Grand Slam" ceturtdaļfinālu, ja vien nākamajā mačā tiks uzvarēts Marsels Granoljerss. Viņa vietā vajadzēja būt Rafaelam Nadalam, kuram turnīrs beidzās ar izstāšanos plaukstas locītavas savainojuma dēļ. Tīms Zverevu ir uzvarējis abos mačos, tiesa, katrā cīņā, neskatoties uz lielāku meistarību, vienu setu Vācijas tenisistam zaudēja. Tas lielā mērā skaidrojams ar to, ka abi ir draugi. Tīmam tādās situācijās nav viegli spēlēt, šajā sakarā var atcerēties arī vairākus viņa mačus pret Ernestu Gulbi. Tīms Zverevu aprīlī Minhenes pusfinālā pieveica ar 4:6, 6:2, 6:3, bet tieši pirms nedēļas Nicas finālā pārspēja ar 6:4, 3:6, 6:0. Zīmīgi, ka tajā mačā viņš Sašam setu zaudēja no breika pārsvara.

Davids Gofāns – Nikolass Almagro (11.lv prognoze: 1.50-2.60)

Gofānu liela daļa iepazina tieši "French Open" turnīrā, kad viņš pirms četriem gadiem kā laimīgais zaudētājs tika līdz 4. kārtai. Beļģis šogad aizvada karjeras labāko sezonu, divos "Masters 1000" turnīros pēc kārtas tiekot līdz pusfinālam (Indianvelsa un Maiami). Almagro ir atgriezies no savainojumu dēļ radītas piespiedu pauzes un spēlē itin labi. Ne tik stabili kā savos ziedu laikos, bet pietiekami labi, lai varētu atgriezties Top 50. Spānis aprīļa beigās uzvarēja turnīrā Eštorilā. Kas interesanti – viņš uzvarējis visus trīs mačus pret Gofānu. Niko ir spēcīgāks teniss, kas ļauj dominēt. Gofānam ir dažādība, kas ļauj cerēt uz pretinieka piespiešanu zaudēt pacietību un kļūdīties.

Tomāšs Berdihs – Pablo Kuevass (11.lv prognoze: 1.55-2.35)

Berdihs pēdējā mačā pirms "French Open" ar 0:6, 0:6 zaudēja Gofānam. Sekoja trenera atlaišana un runas par vēlmi iegūt "Grand Slam" titulu. Ja pirmajā mačā Parīzē viņš samērā viegli tika galā ar ne-māla tenisistu Vaseku Pospišilu, tad otrajā cīņā viņam jau pirmās problēmas, setu zaudējot Malekam Džaziri. Šodien Berdihs sacentīsies ar ļoti izteiktu māla speciālistu Pablo Kuevasa personā. Urugvajas pirmais numurs ļoti labi spēlē no gala līnijas, turklāt nevis vienkārši tur bumbiņu spēlē, bet arī pats uzbrūk. Berdihs viņam oktobrī Pekinā zaudēja uz "hard" seguma, šodien būs iespēja pirmoreiz pret Kuevasu uzspēlēt uz māla.

Šodienas programma atrodama šeit. Turnīru rāda abi Eurosport kanāli.

     [+] [-]

, 2016-05-28 10:08, pirms 8 gadiem
Latvijai sodien uz Ernesta fona šie mači nobāl!

  -1 [+] [-]

, 2016-05-28 13:05, pirms 8 gadiem
Uz Zverevu tik liels kofs.. domāju, ka tur gan varētu būt krietni līdzvērtīgāks mačs nekā to ko prognozē bukmeikeri.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-28 13:24, pirms 8 gadiem
nu re, vienu setu Zverevs jau paņēma
Blogs Par Hokeju rakstīja: Uz Zverevu tik liels kofs.. domāju, ka tur gan varētu būt krietni līdzvērtīgāks mačs nekā to ko prognozē bukmeikeri.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-28 13:36, pirms 8 gadiem
timoty rakstīja: nu re, vienu setu Zverevs jau paņēma
Ja ies punkts punktā, galotnēs Zverevs paņems visu.

     [+] [-]

, 2016-05-28 16:13, pirms 8 gadiem
Haha, lielie tenisa eksperti atradušies. Thiems ir labāks par to kaulaino slotas kātu. Easy money..