Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Dienas mačs Parīzē: Kirjoss pret Gaskē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dienas mačs Parīzē: Kirjoss pret Gaskē
Niks Kirjoss
Foto: AFP/Scanpix

"French Open" sestās dienas saistošākais mačs gaidāms Nika Kirjosa un Rišāra Gaskē duelī. Tāpat šodien uzmanības centrā Kei Nišikori un Simona Halepa lielu favorītu statusā potenciāli sarežģītās cīņās.

Niks Kirjoss – Rišārs Gaskē (11.lv prognoze: 1.75-2.05)

Abi tenisisti kopš 2014. gada jau nospēlējuši sešus savstarpējos mačus, ar 4-2 vadībā Gaskē, bet Kirjoss uzvarējis gan pēdējā mačā, kas bija graujošs 6:0, 6:0 februārī Marseļā. "Grand Slam" turnīros abu ceļi līdz šim krustojušies tikai Vimbldonā. Pērn četros setos pārāks bija Gaskē, bet 2014. gadā piecos uzvarēja Kirjoss, turklāt tajā cīņā atspēlēja deviņas mačbumbas. Lai arī šodienas duelis notiks Francijā, favorīta lomā ir Austrālijas tenisists.

Kirjoss arvien uzstājīgāk sāk apliecināt sevi kā topošo elites spēlētāju. Nikam jau iepriekš bija lieliska serve un spēcīgs uzbrukums gan ar "backhand", gan "forehand". Šogad pievienota ievērojami uzlabota spēle uzņemšanā, kas Kirjosu padara par arvien bīstamāku spēku. Kad abi pēdējo reizi tikās, Gaskē Marseļā nebija nevienas breikbumbas. Uz māla kas tāds diez vai notiks, bet Kirjoss ir apliecinājis, ka savā dienā var nospēlēt patiešām ļoti spilgti.

Kei Nišikori – Fernando Verdasko (11.lv prognoze: 1.12-6.00)

Ar Verdasko ir kā ar bitēm, bet šis turnīrs pagaidām spāņu kreiļa sakarā ir cerīgs. Uzvaras trīs setos pār sliktā formā esošo Stīvu Džonsonu un dubultspēļu speciālistu Ivanu Dodigu it kā nav nekas īpašs, taču jāatceras, ka Fernando ir tak talantīgs, ka vienu vai pat divus un trīs setus var zaudēt teju jebkuram pretiniekam. Vienīgā uzvara divos mačos pret Nišikori viņam bijusi uz japāņa savainojuma rēķina dēļ. Skaidrs, ka šodien vairums gaida Nišikori uzvaru, bet ko par to domā Verdasko?

Džons Isners – Teimurazs Gabašvili (11.lv prognoze: 1.55-2.40)

No šodien gaidāmajām astoņām vīriešu turnīra spēlēm favorīta zaudējums ar vislielāko varbūtību ir Isnera un Gabašvili mačā. Krievijas tenisists Parīzē jau divreiz ticis līdz 4. kārtai. Interesanti, ka viņam "French Open" karjerā ir 10 uzvaras, kas ir par divām vairāk nekā pārējos trijos "Grand Slam" turnīros kopā. Gabašvili jau iepriekš apliecinājis, ka var pieveikt Isneru, to izdarot divās no trijām abu iepriekšējām cīņām. Isners zināms ar savu iespaidīgo servi, kas lielas lietas palīdz izdarīt arī uz māla, bet Gabašvili ir daudzpusīgāks tenisists.

Simona Halepa – Naomi Osaka (11.lv prognoze: 1.12-6.25)

Halepa pirms divām dienām spēlēja slinki pret daudz vājāko Zarinu Dijasu. Vai 2014. gada fināliste šodien būs enerģiskāka pret talantīgo Japānas tenisisti, kura pirmajās divās cīņās uzvarēja itin pārliecinoši? Osaka 3. kārtu sasniedza arī janvārī Austrālijā, kur viņai savainojuma dēļ neizdevās nospēlēt labi pret Viktoriju Azarenku. Osakai ir spēcīgs teniss, kas viņai var ļaut diktēt spēli pret Halepu un šo maču padarīt patiešām interesantu.

Šodienas programma atrodama šeit. Turnīru rāda abi Eurosport kanāli.

     [+] [-]

, 2016-05-27 09:15, pirms 8 gadiem
taču jāatceras, ka Fernando ir tak talantīgs- žurnālistikas kalngals

  +1 [+] [-]

, 2016-05-27 09:44, pirms 8 gadiem
Tas viss vairs nav tik interesanti Kopš nenotiek prognožu konkursi

  +1 [+] [-]

, 2016-05-27 09:59, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Tas viss vairs nav tik interesanti Kopš nenotiek prognožu konkursi
Nevar atļauties konkursus - lai rūpētos par lasītāju, tiek iezvietotas pārlieku maz reklāmas.

     [+] [-]

, 2016-05-27 18:28, pirms 8 gadiem
Pārbrauca pāri Kirgiosam