Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Džokovičs: "Pirmo reizi šeit sajutu publikas mīlestību"

Andrejs Siliņš

Džokovičs: "Pirmo reizi šeit sajutu publikas mīlestību"
Novaks Džokovičs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc uzvaras "French Open" finālā pār Endiju Mareju svētdien Novaks Džokovičs pateicās līdzjutējiem par atbalstu un atzina, ka nekad iepriekš šajā turnīrā nebija sajutis publikas mīlestību.

"Šis ir ļoti īpašs brīdis, droši vien lieliskākais manā karjerā. Šodien sajutu ko tādu, ko nekad iepriekš "Roland Garros" nebiju jutis, es sajutu publikas mīlestību. Uz laukuma uzzīmēju sirdi, kā to darīja Guga [Gustavo Kuertēns], kurš man deva atļauju to darīt. Mana sirds šajā laukumā vienmēr būs ar jums," pēc uzvaras skatītājiem pateicās Džokovičs.

"Ar Endiju esam dalījuši šos īpašos brīžus. Esmu drošs, ka nākotnē redzēšu Endiju ar lielām trofejām. Zinu, cik lielu darbu viņš iegulda un ar kādu atdevi spēlē. Gribu pateikties savai ģimenei, manai komandai par sapratni ikdienā. Paldies, ka spējat ar mani tikt galā."

"Šī ir viņa diena. Tas, ko viņš ir sasniedzis pēdējo 12 mēnešu laikā, ir fenomenāli. Uzvarēt visos "Grand Slam" viena gada laikā ir vienreizējs sasniegums," pretinieku slavēja Marejs, kurš zaudēja astoto no desmit "Grand Slam" fināliem.

"Tas tenisā notiek tik reti un prasīs ilgu laiku, lai kāds to atkārtotu. Katrs, kas šeit ieradās, lai noskatītos šo finālu, ir ļoti laimīgs. Man personīgi, protams, nav patīkami zaudēt maču, bet man ir gods, ka varēju būt daļa no šīs dienas."

Izmantotie resursi:
BBC

  -1 [+] [-]

, 2016-06-05 20:43, pirms 8 gadiem
Es biju šokā, kā publika nīda Mariju...
Bling bling pasaule tomēr neizbrīna!
Ka tikai mega rekordi tiek sasniegti!!!

  +2 [+] [-]

, 2016-06-05 21:04, pirms 8 gadiem
Pat ja paņemam Nadalu(labā formā), Džokers tomēr pašlaik ir citā līmenī nekā visi pārējie. Pelnīti uzvarēja,apsveicu!

     [+] [-]

, 2016-06-05 21:15, pirms 8 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Es biju šokā, kā publika nīda Mariju...
Bling bling pasaule tomēr neizbrīna!
Ka tikai mega rekordi tiek sasniegti!!!
Marejs viņus īsti skotiski pasveicināja
https://www.youtube.com/watch?v=yZU...

     [+] [-]

, 2016-06-05 22:16, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Marejs viņus īsti skotiski pasveicināja
https://www.youtube.com/watch?v=yZUKEVU-TwM
Teicami!

     [+] [-]

, 2016-06-06 12:53, pirms 8 gadiem
PARIS — The last time a men’s tennis player held all Grand Slams at once, Richard Nixon was the president, the Beatles were still together and the United States had landed on the moon a month earlier.
Šeit raksts! - Novak Djokovic has game to rewrite history books