Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Nadals: "Ceru, ka atgriezīšos šeit nākamgad un man būs vēl viena iespēja"

Nadals: "Ceru, ka atgriezīšos šeit nākamgad un man būs vēl viena iespēja"
Rafaels Nadals
Foto: AP/Scanpix

Deviņkārtējais Francijas atklātā čempionāta uzvarētājs Rafaels Nadals pēc zaudējuma ceturtdaļfinālā Novakam Džokovičam izteicās, ka šī neveiksme bija sagaidāma.

Ceturtdaļfināla mačā Nadals piekāpās Džokovičam trīs setos ar 5-7, 3-6 un 1-6, tādējādi pasaules pirmā rakete turpina ceļu pretī vienīgajam "Grand Slam" titulam, kuru serbam pagaidām nav izdevies izcīnīt.

"Tas nav liels pārsteigums. Nē. Pēc gada, kura laikā es neesmu daudz uzvarējis, kaut kas tāds varēja notikt," secina Nadals, kuram šī bija tikai otrā neveiksme 72 mačos 11 gadu laikā "Roland Garros" kortos. "Kad ieraudzīju turnīra izlozi, sapratu, ka tik liels mačs, kā tikšanās ar Novaku, jau ceturtdaļfināla ir ļoti agri."

"Esmu priecīgs par to, kā man ir izdevies atgūt savu līmeni pēdējā mēneša laikā, taču acīmredzot man nav izdevies atgūties tiktāl, lai spēlētu un uzvarētu Novaku. Lai cīnītos ar viņu - jā, bet, lai viņu pieveiktu - nē," norādīja Nadals, kuram šodien apritēja 29 gadi.

"Es šeit zaudēju 2009. gadā un tās nebija beigas. Esmu zaudējis šeit 2015. gadā un arī tās nav beigas. Ceru, ka atgriezīšos šeit nākamgad un man būs vēl viena iespēja," piebilda spāņu tenisists. "Kad spēlē pret tādu tenisistu kā Novaks, kurš uzvar gandrīz katrā mačā, un tev neizdodas parādīt stabilu sniegumu visa mača garumā, tad pastāv iespēja, ka piedzīvosi šādu zaudējumu."

Izmantotie resursi:
Yahoo!Sports