Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Ko skatīties "French Open" septītajā dienā?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ko skatīties "French Open" septītajā dienā?
Novaks Džokovičs un Grigors Dimitrovs Madridē
Foto: Reuters/Scanpix

"French Open" šodien noslēgsies 3. kārtas izspēle. Sportacentrs.com dienas maču programmā kā galvenā spēle tiek izvēlēta Grigora Dimitrova un Novaka Džokoviča sacenšanās Filipa Šatriē arēnā.

Novaks Džokovičs – Grigors Dimitrovs

Abu pēdējā tikšanās reizē, kas bija maijā Madridē, Dimitrovs guva pārsteidzošu uzvaru, ranga līderi uzveicot ar 7:6(6), 6:7(8), 6:3. Džokovičs neaizvadīja savu labāko maču, bet tajā paša laikā der atzīmēt, ka Dimitrovam spēles otrajā pusē vairs nebija atlicis daudz spēka, piemeklēja krampji. Džokovičs ar bulgāru pirmo numuru šogad tikās arī Indianvelsā, tur uzvarot ar 7:6(4), 6:1. Dimitrovs neizservēja pirmo setu (četras dubultkļūdas), bet otrajā ātri izslēdzās

Dimitrovs kopš tā laika uzkrājis pieredzi, protams, uzveicis serbu Madridē. Tikt galā ar Džokoviču "Grand Slam" spēlē, kurā jāuzvar trīs setos, būs pavisam cita apjoma uzdevums. Džokovičs neslēpj, ka "French Open" ir viņa sezonas svarīgākās sacensības, taču pagaidām nav tā spēlējis. Ja Davids Gofāns viņu varēja nopietni testēt, tad teorētiski tam pa spēkam jābūt arī Dimitrovam, kurš pirmo reizi sasniedzis "Grand Slam" 3. kārtu. Fiziskā sagatavotība viņu regulāri pievīlusi (pērn Parīzē krampji pret Rišāru Gaskē), taču šoreiz viņš vismaz ir svaigs – pirmajos divos mačos nospēlēti tikai četri seti. Šī spēle būs ceturtā Filipa Šatriē arēnā.

Samanta Stousura – Jeļena Jankoviča

Austrālijas un Serbijas tenisistes noslēgs dienas programmu Suzannas Lenglēnas vārdā nosauktajā pēc nozīmes otrajā svarīgākajā arēnā. Spēles favorīte ir Stousura, taču abu tenisistu izredzes uz uzvaru tiek vērtētas līdzīgi. Jankoviča savstarpējos mačos dominē visnotaļ iespaidīgi ar 6-2. Arī abu pēdējā spēlē šogad Štutgartē uz māla (tiesa, telpās) serbiete uzvarēja ar 6:4, 6:4. Savukārt Stousura vienu no savām divām uzvarām guvusi 2010. gadā... "French Open" pusfinālā, Jankoviču sagraujot ar 6:1, 6:2.

Šajā mačā uzvarētāju grūti noteikti. Stousurai ir daudz labāka serve, šajā turnīrā pretiniecēm divos mačos dodot tikai divas breikbumbas un abas atspēlējot. Tikmēr Jankovičai ir iespaidīga aizsardzība un vairāk ieroču garajās izspēlēs no gala līnijas. Interesanti, ka no astoņām savstarpējām spēlēm tikai vienā bija trīs seti.

Benuā Pērs – Kei Nišikori

Otro reizi šonedēļ piedāvāju Benuā Pēra spēli. Pirmajā reizē francūzis vilties nelika un ļāva savam pretiniekam (Markosam Bagdatim) uzvarēt vienu setu, bet pēc tam visu komfortabli salika pa plauktiņiem. Pret Kei Nišikori viss tiek vienkārši varētu nebūt, pat neskatoties uz to, ka māls nav japāņa iecienītākais segums. Abi tenisisti divos mačos zaudējuši tikai vienu setu, taču pretiniekos nekas iespaidīgs nav bijis. Šī spēle varētu būt ļoti skatāma ne tikai Pēra skaistā tenisa dēļ, bet savu ieguldījumu varētu dot arī Nišikori, kurš, domājams, atbildi parādā nepaliks, jo talanta un labu sitienu viņam netrūkst. Šis būs pirmais mačs Lenglēnas kortā.

Plkst. 12:00 savu 2. kārtas spēli aizvadīs Līga Dekmeijere, kura kopā ar Monu Bārtelu centīsies sarūpēt vēl vienu pārsteigumu, sacenšoties ar Vanju Kingu un Moniku Nikulesku. Mačs paredzēts 16. kortā, tātad bez video translācijas.

Ar pilnu septītās dienas spēļu programmu var iepazīties šeit.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-01 11:58, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Džokovičs uzvarēs. Nišikori 4 vai 5 setu cīņā uzvarēs. Par Stousuras un Jankovičas cīņu nepateikšu, bet liekas, ka serbiete uzvarēs.
Man atkal kkā liekas, ka Pērs paņems..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja