Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Matjē: ''Ticēju, ka varu uzvarēt''

Matjē: ''Ticēju, ka varu uzvarēt''
Džons Isners un Pols-Anrī Matjē pēc 5:41 stundu ilgās cīņas
Foto: AFP/Scanpix

Vakardien Francijas atklātājā čempionātā savus līdzjutējus iepriecināja mājinieks Pols Anrī Matjē, 5 stundās un 41 minūtē uzvarot ATP ranga 11. numuru Džonu Isneru. Mačs starp Francijas un ASV tenisistu bija ceturtais ilgākais ''Grand Slam'' turnīru vēsturē.

''Es atceros maču pirms diviem gadiem, kad Vimbldonā ar spēkiem mērojās Isners un Maū, nospēlējot vairāk nekā 180 geimus, tāpēc bija grūti apjēgt, ka tiešām esmu uzvarējis. Domāju, ka šo maču neaizmirsīšu nekad,'' sajūtas peč mača centās aprakstīt Matjē.

''Man bija vairākas iespējas noslēgt maču ātrāk, taču koncentrēties uz katru nākamo izspēli kļuva arvien grūtāk, tāpēc arī izmantot izdevās tikai septīto mačbumbu.

Jāatzīst, ka piektajā setā jutu, ka var uzvarēt. Paveicās, ka izškirošo setu varēju sākt ar savu servi, jo nevajadzēja spēlēt par palikšanu mačā. Viņam servējot, varēju spēlēt brīvi un nepiespiesti, kas bija ļoti liela priekšrocība,'' atklāja Francijas tenisists.

Matjē arī norādīja, ka tieši šādu mirkļu dēļ viņš pirms gada nepadevās un smagi strādāja, lai pēc traumas sadziedēšanas varētu atgriezties ATP tūrē. ''Spēlēt tik iespaidīgā stadionā, kur tevi vēro un atbalsta tik liels skaits līdzjutēju, ir fantastiski. Tieši šādu mirkļu dēļ es atgriezos tenisā,'' sacīja 30 gadus vecais tenisists.

Trešajā kārtā Matjē spēles ar spāni Marselu Granoljersu, kurš 2. kārtā piecos setos pieveica Maleku Jaziri no Tunisijas.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +2 [+] [-]

, 2012-06-01 17:20, pirms 12 gadiem
A kur rezultāts?

     [+] [-]

, 2012-06-01 19:10, pirms 12 gadiem
roberts.kuzmins rakstīja: A kur rezultāts?
Rezultāts bija jau iepriekšējajā rakstā!