Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nogurušais Berdihs nepalīdzēs čehiem Deivisa kausa ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nogurušais Berdihs nepalīdzēs čehiem Deivisa kausa ceturtdaļfinālā
Tomāšs Berdihs
Foto: Reuters/Scanpix

Deivisa kausa čempioniem čehiem nākamajā nedēļas nogalē ceturtdaļfinālā izbraukumā pret Kazahstānu nāksies iztikt bez nogurušā komandas pirmā numura Tomāša Berdiha.

Ranga 6. vietā esošais Berdihs vakar Maiami "Masters 1000" turnīra ceturtdaļfinālā ar 3:6, 3:6 kapitulēja Rišāram Gaskē, pēc mača atzīstot, ka ir ļoti noguris. Berdihs aizvadīja ceturto turnīru pēc kārtas, visos tiekot vismaz līdz labāko astoņniekam – Marseļā un Dubaijā zaudēts finālā, bet Indianvelsā pusfinālā.

"Vakardienas mačs bija pēdējais piliens. Šorīt pamodos, un plecs sāpēja tik ļoti, ka sapratu – spēlēt pret Kazahstānu nevarēšu," atteikumu izlasei īsi komentēja Berdihs.

Čehiem Astanā būs jāpaļaujas uz Radeka Štepaneka, Lukaša Rosola, Jana Hajeka un Ivo Minara spējām. Piebilstams, ka Čehijas otrais numurs Štepaneks savainojuma dēļ nav spēlējis kopš "Australian Open". 34 gadus vecajam tenisistam janvāra izskaņā tika veikta kakla operācija.

Kazahstāna ar Čehiju līdz šim tikusies vienreiz, un 2011. gadā Ostravā spēja sarūpēt sensāciju, uzvarot ar 3:2. Kazahstānas komanda to paveica pēc atrašanās iedzinējos ar 1:2. Tāpat kā toreiz, arī šajā mačā Kazahstānas sastāvā būs Andrejs Golubevs, Jevgeņijs Koroļovs, Mihails Kukuškins un Jevgeņijs Ščukins.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-30 13:03, pirms 11 gadiem
Ja tava komanda ir Rosols, tas jau vien liek pretiniekiem nodrebet D