Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Zviedrijai un Serbijai otrās uzvaras

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Zviedrijai un Serbijai otrās uzvaras
Robins Soderlings
Foto: AP

ARAG pasaules komandu čempionātā tenisā šodien tika aizvadīta trešā spēļu diena. Jau pēc divām vienspēlēm otro uzvaru savā kontā ierakstīja pašreizējie čempioni zviedri un serbi, kuri pārspēja attiecīgi ASV un Krievijas tenisistus.

Šodien Diseldorfā aizsākās ARAG pasaules komandu čempionāta tenisā grupu turnīra otrās kārtas spēles. Divos dueļos tika aizvadītas divas vienspēles, bet vēl divos pa vienai. Ja pirmajā kārtā viss izšķīrās tikai dubultspēlēs, tad šoreiz jau pēc divām vienspēlēm kļuva skaidrs, ka otrās uzvaras turnīrā guvušas Zviedrijas un Serbijas izlases. Rīt dubultspēlēs šī komandām būs iespēja nodrošināt sausās uzvaras pār attiecīgi ASV un Krieviju, kas var izrādīties izšķirošas cīņās par vienīgo ceļazīmi uz finālu.

Citā mačā savu 300. uzvaru ATP tūrē svinēja vācietis Rainers Šutlers, kurš divos setos pārspēja francūzi Žilu Simonu. Vāciešiem rīt pietiks ar vienu uzvaru, lai izcīnītu uzvaru un izslēgtu francūžus no cīņas par titulu. Tikmēr Argentīna šodien izvirzījās vadībā pret Itāliju, kad Huans Martins Del Potro bez problēmām tika galā ar Andreasu Seppi.

ARAG pasaules komandu čempionāts tenisā. Diseldorfa, Vācija

Sarkanā grupa
Francija – Vācija 0:1
Žils Simons – Rainers Šutlers 4:6, 4:6

Zviedrija – ASV 2:0
Andreass Vinčiguera – Robijs Džinepri 7:5, 6:4
Robins Soderlings – Sems Kverijs 6:2, 6:2

Zilā grupa
Krievija – Serbija 0:2
Staņislavs Vovks – Janko Tipsarevičs 2:6, 4:6
Jevgēņijs Koroļovs – Viktors Troickis 2:6, 2:6

Argentīna – Itālija 1:0
Huans Martins Del Potro – Andreass Seppi 6:3, 6:4

Izmantotie resursi:
arag-world-team-cup.com