Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Bartoli neizmanto mačbumbu un izstājas, pusfinālā spēlēs Garigesa pret Liziki

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartoli neizmanto mačbumbu un izstājas, pusfinālā spēlēs Garigesa pret Liziki
Mariona Bartoli guvusi kārtējo savainojumu
Foto: AFP/Scanpix

"Commonwealth Bank Tournament of Champions" tenisa turnīrā, kas līdz 6. novembrim norisināsies Bali, Indonēzijā, zināmas visas četras pusfinālistes. Šodien labāko četru pulkā iekļuva Sabīne Liziki un Anabela Medina Garigesa.

Pirmais mačs, kurā tikās turnīra pirmā rakete Mariona Bartoli un Anabela Medina Garigesa, netika pabeigts. Pēc divu stundu un 40 minūšu ilgas cīņas Bartoli izstājās potītes savainojuma dēļ. Garigesa bija vadībā ar 4:6, 7:6(7), 1:0. Jāpiebilst, ka spāniete otrā seta taibreikā atspēlēja arī vienu mačbumbu. Atspēlēja nosacīti, jo Bartoli pieļāva dubultkļūdu.

Bartoli Bali turnīrā piedalījās otro reizi un atkal to pabeidza ar asarām acīs. 2009. gadā viņa spēlēja finālā pret tautieti Aravani Rezai, taču savainojuma dēļ nespēja nospēlēt pat pilnu pirmo setu. Šodien pēc zaudēta trešā seta pirmā geima (pie savas serves) Mariona saļima kortā, to pametot tikai ar medpersonāla palīdzību.

Garigesa rīt pusfinālā tiksies ar Vācijas tenisisti Sabīni Liziki, kura ar 7:5, 6:2 pieveica slovākieti Danielu Hantuhovu. Spēli labāk sāka Hantuhova, izvirzoties vadībā ar 3:0. Liziki pēcāk atspēlējās un pie 4:5 likvidēja arī vienu setbumbu, nākamajā geimā tiekot pie izšķirošā breika.

Pirmo pusfināla pāri noskaidroja jau vakar, kad savos ceturtdaļfinālos uzvarēja pagājušā gada čempione Ana Ivanoviča un Nadja Petrova. Pusfināli notiks rīt, bet svētdien fināls un arī neierasta lieta tenisā – spēle par trešo vietu.

"Commonwealth Bank Tournament of Champions"

Ceturtdaļfināli

SpēleRezultāts
Ana Mediga Garigesa - (1) Mariona Bartoli4:6 7:6(7) 1:0 (Bartoli izstājās)
Nadja Petrova – (2) Šuaja Pena6:4 6:3
(3) Sabīne Liziki – Daniela Hantuhova7:5 6:2
Ana Ivanoviča – (4) Roberta Vinči6:3 6:3

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

  -2 [+] [-]

, 2011-11-04 18:42, pirms 13 gadiem
Es atvainojos, bet man tik ļoti riebjas kā latvieši pārtulko uzvārdus Nu pretīgi lasīt. Šeit tas ir attiecināms uz uzvārdu - Hantuhova. Ja vienmēr un visur esmu dzirdējis "Hantučova"

     [+] [-]

, 2011-11-04 20:53, pirms 13 gadiem
Piigoznis rakstīja: Es atvainojos, bet man tik ļoti riebjas kā latvieši pārtulko uzvārdus Nu pretīgi lasīt. Šeit tas ir attiecināms uz uzvārdu - Hantuhova. Ja vienmēr un visur esmu dzirdējis "Hantučova"
un kāpēc uzskati, ka tas ir pareizais variants?
Daniela Hantuchova pronunciation: How to...