Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kuzmina bez variantiem zaudē ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzmina bez variantiem zaudē ceturtdaļfinālā
Irina Kuzmina

Ar zaudējumu ceturtdaļfinālā mājiniecei Jūlijai Fedosovai Grenobles (Francija) ITF tenisa vienspēļu turnīrs beidzies Irinai Kuzminai. Cīņā par pusfinālu Irinai īstu argumentu nebija – 2:6, 0:6.

ITF 10 000 turnīru Kuzmina (WTA 375.) sāka ar divām uzvarām pār rangā zemāk esošām pretiniecēm, bet šodien izgāja kortos, lai spēkotos ar turnīra galveno favorīti Jūliju Fedosovu. Lai arī šī Krievijā dzimusī Francijas pārstāve šobrīd WTA rangā atkritusi uz 228. vietu, tomēr vēl 2007. gada beigās bijusi teju pirmajā simtniekā. Spēle pret viņu Kuzminai nepadevās un nācās piedzīvot pamatīgu zaudējumu – 2:6, 0:6.

Atgādinām, ka vakar tieši pret Fedosovu un viņas pārinieci Virdžiniju Pišē apstājās arī Kuzminas ceļš uz panākumu dubultspēlēs. Kopā ar Maju Gaverovu no Krievijas tika zaudēts ar 3:6, 5:7. Nākamais turnīrs Irinai paredzēts turpat Francijā, tikai augstākas nozīmes – ITF 25 000.

Izmantotie resursi:
itftennis.com