Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kuzmina iekļūst ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzmina iekļūst ceturtdaļfinālā
Irina Kuzmina

Otrās kārtas maču Grenobles (Francija) ITF vienspēļu turnīrā aizvadījusi Latvijas tenisiste Irina Kuzmina. Ar 6:2, 6:2 viņa visai viegli apspēlēja Francijas pārstāvi Grasiju Radovanoviču, bet rīt spēlēs pret vēl vienu mājinieci Jūliju Fedosovu.

Jau ziņojām, ka pirmās divas dienas Irinai Kuzminai Grenoblē bija sekmīgas – divas uzvaras dubultspēļu turnīrā, viena – vienspēlēs. Šodien katrā no turnīriem tika aizvadīts vēl pa spēlei, bet šoreiz viena uzvara un viens zaudējums.

Uzvaru izdevās izcīnīt vienspēļu turnīrā, kur Irinas pretiniece bija mājiniece Grasija Radovanoviča (WTA 739.). Atgādināsim, ka Irina WTA vienspēļu rangā pašlaik ieņem 375. vietu, un to viņai izdevās apliecināt arī spēlē, apspēlējot sāncensi ar 6:2, 6:2. Rīt Kuzminu gaida gana nopietns eksāmens – cīņa pret turnīra galveno favorīti, Krievijā dzimušo Francijas pārstāvi Jūliju Fedosovu. WTA rangā viņa pašlaik ieņem 228. vietu, bet 2007. gadā bijusi pat 107. vietā.

Tieši Fedosova kopā ar citu Francijas sportisti Virdžiniju Pišē šodien sarūgtināja Kuzminu un viņas pārinieci Maju Gaverovu dubultspēļu pusfinālā – 6:3, 7:5. Jāpiebilst, ka Francijas sportistes gan bija izliktas ar 2. numuru, kamēr Kuzmina un Gaverova nebija izlikto duetu vidū.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-01-29 21:42, pirms 15 gadiem
Veiksmi....Labs sezonas sākums Irinai ! Tā turēt un varbut tiks uzspēlēt kāadā augstākā turnīrā !