Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sevastova zaudē Vācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova zaudē Vācijā
Anastasija Sevastova
Foto: AFP

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova šodien piedzīvoja neveiksmi Vācijas pilsētas Biberahas ITF turnīra pirmajā kārtā. Ar 4:6, 3:6 viņa zaudēja itālietei Korinai Dentoni, līdz ar to turnīru vairs neturpinot.

Pēc dalības Parīzes WTA turnīrā, kurā Anastasija sasniedza pamatturnīru, mūsu labākā tenisiste vienu nedēļu nespēlēja, bet šonedēļ devās uz Vācijas pilsētu Biberahu, kur nosisinās ITF tenisa turnīrs, ar balvu fondu 50 000 ASV dolāru. Dalībnieču sastāvs turnīrā ir gana stiprs, lai Anastasija nebūtu izlikto sportistu skaitā.

Pirmajā kārtā viņai pretiniekos tika ielozēta itāliete Korina Dentoni. WTA rangā itāliete ieņem augstāku vietu (153. pret 193.), bet vienīgajā savstarpējā spēlē pirms diviem gadiem uz māla seguma Dentoni bija pārāka ar 6:2, 6:1. Arī šodien uz hard seguma itāliete bija labāka, uzvarot ar 6:4, 6:3.

Līdz ar to turnīrs Anastasijai beidzies, jo dubultspēlēs viņa šonedēļ nespēlē.

Izmantotie resursi:
tvpro-online.de