Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere finālā netiek

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere finālā netiek
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar brazīlieti Mariju Fernandu Alvešu nav spējusi iekļūt Meksikas pilsētas Irapuato ITF 25 000 dubultspēļu turnīra finālā. Pusfinālā tika piedzīvots zaudējums spraigā triju setu spēlē ar 6:2, 4:6, 7:10.

Meksikas pilsētas Irapuato ITF 25 000 dubultspēļu turnīrā labākā Latvijas dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere spēlēja kopā ar brazīlieti Mariju Fernandu Alvešu. Viņu duets turīrā tika izlikts ar 2. numuru un pirmajā divās spēlēs tika gūtas pārliecinošas uzvaras.

Aizvadītajā naktī Dekmeijere un Alveša aizvadīja pusfināla spēli pret ar 3. numuru izliktajām Soledadu Esperonu (Argentīna) un Šaneli Šīpersu (DĀR).Pirmais sets Latvijas un Brazīlijas duetam izdevās – uzvara ar 6:2, taču gan nākamajā, gan sekojošajā supertaibreikā tika ciestas neveiksmes, kas liedza sasniegt finālu.

Turnīrā Līga nopelnīja 24 reitinga punktus, bet jaunnedēļ visticamāk aizvadīs vēl vienu turnīru Meksikā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-03-21 13:35, pirms 15 gadiem
šitādos turnīros jāņem tituls