Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sevastova apstājas ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova apstājas ceturtdaļfinālā
Anastasija Sevastova
Foto: katowiceopen.pl

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova vakar izstājusies no Tenerifes ITF vienspēļu turnīru. Vispirms Anastasija pārvarēja otro kārtu, bet pēc tam zaudēja ceturtdaļfinālā Krievijas pārstāvei Jeļenai Bovinai – 3:6, 6:3, 3:6.

Atgādinām, ka šonedēļ labākā Latvijas vienspēļu tenisiste Anastasija Sevastova (WTA 190.) aizvada ITF 25 000 sērijas turnīru Spānijai piederošajās Kanāriju salās – Tenerifē. Dubultspēlēs Anastasijai turnīrs beidzās jau pirmajā kārtā, bet vienspēlēs sekmējās labāk.

Jau ziņojām, ka pirmajā kārtā Anastasija ar 6:2, 6:4 pārspēja Mendiju Minellu no Luksemburgas (WTA 332.). Otrās kārtas spēle Sevastovai bija jāaizvada trešdien, taču lietus dēļ tā tika pārcelta uz ceturtdienu, tādējādi uzvaras gadījumā Anastasijai būtu jāspēlē divas spēles vienā dienā.

Tā arī iznāca – vispirms viegli tika pārspēta Eliza Balzamo no Itālijas (WTA 333.) – 6:1, 6:1, bet pēc tam ceturtdaļfinālā zaudēja krievietei Jeļenai Bovinai (WTA 183.). Jāatzīmē vien, ka 2005. gadā Bovina bija WTA ranga 14. vietā.

Tenerifē Anastasija nopelnīja 14 reitinga punktus, bet labāk centīsies nostartēt jau jaunnedēļ, kad Spānijā norisināsies vēl viens līdzīgs ITF tenisa turnīrs.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-03-20 09:52, pirms 15 gadiem
Nu, īstenībā jau nav slikti - tomēr, ceru, ka tiešām Spānijā Anastasija nostartēs vēl veiksmīgāk

  +1 [+] [-]

, 2009-03-20 10:23, pirms 15 gadiem
jā, dīvaini kā Bovina tik zemu noslīdējusi - vēl nesen tak bija viena no pasaules top špīlerēm!? varbūt kāda trauma? esmu palaidis garām. gan jau Cīrulis zinās labāk.