Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča turpina uzvarēt Igaunijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča turpina uzvarēt Igaunijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze, LTS

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča šodien guvusi vēl divas uzvaras Igaunijas galvaspilsētas Tallinas ITF tenisa turnīrā, kas ļāvis viņai sasniegt ceturtdaļfinālu vienspēlēs un pusfinālu dubultspēlēs.

Lai arī Tallinā startēja vairākas Latvijas jaunās tenisistes, tomēr tieši no Marcinkevičas tika gaidīti lielākie panākumi, ko viņai līdz šim arī izdevies apliecināt. Šodien Diāna aizvadīja vienspēļu 2. kārtas spēli, kurā tikās ar ukrainieti Julianu Umanecu (WTA 1010.). Lai gan WTA rangā 17 gadus vecā latviete ir tikai nepilnas 300 vietas augstāk, tomēr mačā viņas pārākums bija neapstrīdams – 6:1, 6:0. Rīt ceturtdaļfinālā Marcinkevičas pretiniece būs krieviete Diāna Arutjunova, kurai WTA rangā pašlaik augstāka pozīcija – 530.

Vēlāk Marcinkeviča kopā ar baltkrievieti Annu Orliku iekļuva arī dubultspēļu pusfinālā. Cīņā par to tika pārspēts citas latvietes Linas Lileikites un krievietes Anastasijas Vovkas duets – 6:3, 6:0. Par vietu finālā Marcinkeviča un Orlika rīt tiksies ar Svetlanu Piražnku (Baltkrievija) un jau minēto ukrainieti Julianu Umanecu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-13 19:27, pirms 15 gadiem
Fabis rakstīja: Tampere=Tallina
protams.. pardon

     [+] [-]

, 2009-08-14 10:53, pirms 15 gadiem
nu malacīte,tā tik uz priekšu!