Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kuzminai un Kaprošai uzvara Monconā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzminai un Kaprošai uzvara Monconā
Irina Kuzmina

Latvijas tenisistes Irinas Kuzminas un ungārietes Aniko Kaprošas duets šodien guvis uzvaru ITF 75 000 sērijas dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā ar 7:5, 6:3 pārspējot rumānieti Aleksandru Dulgeru un ukrainieti Jevgēņiju Savransku.

Monconas ITF 75 000 sērijas dubultspēļu turnīrā Irina Kuzmina startē kopā ar ungārieti Aniko Kaprošu. WTA rangā sportistes ieņem attiecīgi 214. un 698. vietu, un izlikto duetu vidū šajā turnīrā nav. Pirmajā kārtā šodien viņu pretinieces bija rumāniete Aleksandra Dulgeru un ukrainiete Jevgēņija Savranska, kurām WTA dubultspēļu rangā 327. un 480. vieta.

Īstu spēles favorītu noteikt bija pagrūti, bet spēlē labāk sekmējās Kuzminai un Kaprošai, kuras guva uzvaru un iekļuva otrajā kārtā (ceturtdaļfinālā). Tajā trešdien būs jāspēlē pret turnīra galvenajām favorītēm – čehieti Nikolu Frankovu un slovākieti Ļenku Tvaroskovu. Viņām WTA dubultspēļu rangā pašlaik 161. un 150. vieta. Par pirmās kārtas pārvarēšanu Kuzmina un Kaproša nopelnījušas pa 30 reitinga punktiem.

Atgādinām, ka neveiksmīgs Irinai iznāca vienspēļu turnīrs. Kvalifikācijas otrās kārtas spēlē ar 3:6, 2:6 viņai nācās atzīt polietes Kataržinas Piteras pārākumu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  -1 [+] [-]

, 2009-04-07 00:03, pirms 15 gadiem
ungārietei būs labs kāpums