Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Karijs uzvar "Toronto PRO Supershow"

Juris Miņins
Juris Miņins

Karijs uzvar "Toronto PRO Supershow"
Brendons Karijs
Foto: musculardevelopment.com

ASV kultūrists Brendons Karijs vakardien izcīnīja savu otro uzvaru profesionāļa karjerā, triumfējot Starptautiskās bodibildinga federācijas (IFBB) profesionālās līgas posmā, kurš norisinājās Toronto.

Lai arī Toronto PRO turnīrs tiek pieskaitīts pie prestižajiem kalendāra posmiem, šogad dalībnieku sastāvs nebija diez ko spožs, tāpēc pirmo trijnieku varēja viegli iezīmēt vēl pirms atlētu kāpšanas uz skatuves – Freds Smols, Brendons Karijs un Džonijs Džeksons šajā turnīrā bija paši zināmākie atlēti un beigu protokols pierādīja, ka ne velti.

Nevar teikt, ka šie atlēti bija savās labākajās iespējamajās formās un kondīcijās, taču ar to bija vairāk nekā pietiekoši, lai tuvākie konkurenti viņus neaizsniegtu. Vislabāk, pēc tiesnešu vērtējuma, izskatījās Brendons Karijs, kurš šoreiz uz skatuves atrādīja varbūt ne pašu sausāko formu, taču muskuļi izskatījās lieli, pareizas formas un piepildīti.
Otrajā vietā palika Džonijs Džeksons, kuram, salīdzinot ar Kariju, šāda pozīcija galvenokārt ir ķermeņa asimetrijas dēļ, precīzāk, viduklis izskatījās pārāk liels. Savukārt Freds Smols ierindojās trešajā vietā.

Jāatgādina, ka visi PRO līgas posmu uzvarētāji automātiski kvalificējas "Mr.Olympia" šovam, kas norisināsies rudenī. Tieši Karijs ar šo uzvaru krietni atviegloja sev dzīvi, jo pēc IFBB PRO līgas noteikumiem no pārējiem atlētiem, kuri nav saņēmuši automātiskās kvalifikācijas, tiek izvēlēti pieci labākie atlēti punktu reitingā (punkti tiek piešķirti par ieņemtajām vietām PRO turnīros, atkarībā no turnīra reitinga). Līdz šim Karijs bija izcīnījis vien četrus punktus, kas viņam kopējā reitingā deva vien 17. pozīciju.

Sportisti, kuri ir kvalificējušies 2015. gada "Mr. Olympia" sacensībām (OPEN klase)

SportistsValsts
Fils HītsASV
Kajs GrīnsASV
Deniss VulfsVācija
Šons RodensASV
Deksters DžeksonsASV
Rulijs VinklārsKirasao
Esa ObiadsAAE
Muhameds Ali BannūLibāna
Viljams BonaksNīderlande
Ronijs RokelsVācija
Abdelazizs DželaliMaroka
Fuads AbiadsKanāda
Huans MorelsASV
Dalass MakarversASV
Mamdu ElsbiajsKuveita
Brendons KarijsASV

Izmantotie resursi:
IFBB Professional League
Bodybuilding #1 Destination at Muscular...

     [+] [-]

, 2015-06-07 11:56, pirms 9 gadiem
Izskatās riebīgi.

     [+] [-]

, 2015-06-07 12:06, pirms 9 gadiem
Viktors Martinezs vel nav Q???

     [+] [-]

, 2015-06-07 12:11, pirms 9 gadiem
Daugava86 rakstīja: Viktors Martinezs vel nav Q???
Nē, viņš nav uzvarējis nevienā posmā. Pēc punktiem viņš ir kvalifikācijas līderis un ja dedlains būtu šodien, viņš arī tiktu, taču pagaidām viņa vieta Olimpijā ir tikai provizoriska.

     [+] [-]

, 2015-06-07 12:12, pirms 9 gadiem
zanessa rakstīja: Izskatās riebīgi.
Bet viņi ne jau skaistuma dēļ trenējas un sacenšas.

     [+] [-]

, 2015-06-07 12:39, pirms 9 gadiem
Kas ir Dallass Makarvers?

     [+] [-]

, 2015-06-07 12:46, pirms 9 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Kas ir Dallass Makarvers?
21 gadu vecs jaunietis, kurš PRO karti dabūja savās 3. sacensībās un savā pirmajā startā IFBB PRO līgā uzvarēja, automātiski arī kvalificējoties Olimpijai.
Pie 186 auguma viņa svars ir 136 kg.