Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Briedis un supersērijas organizatori dodas izbraucienā ar motocikliem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Pasaules boksa supersērijas organizatori publiskojuši video, kur apciemo Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi un dodas kopīgā braucienā ar motocikliem.
Video: World Boxing Super Series
Vērtējums: +1

  +2 [+] [-]

, 2017-09-27 14:13, pirms 7 gadiem
Kas izdomāja, ka Briedim pirms cīņas jābraukājas ar mocīšiem? Perezs? Vai lēkt no torņa bez gumijas un izpletņa nepiedāvāja?

No otras puses, forši, ka Latvijā policisti "patrulē" ar Hārlijiem. Sen bija laiks.

     [+] [-]

, 2017-09-27 14:23, pirms 7 gadiem
es neatceros - Peress bija tas, kurš aizsūtīja komā to vienu krievu bokseri? Vēl visi vāca ziedojumus?

     [+] [-]

, 2017-09-27 16:50, pirms 7 gadiem
.............. rakstīja: es neatceros - Peress bija tas, kurš aizsūtīja komā to vienu krievu bokseri? Vēl visi vāca ziedojumus?
Tas bija Peress jā, bet viņš jau viņu neaizsūtija komā, to izdarīja ASV ārsti kuri tajā cīņa strādāja ringā un kuri pārbaudīja pēc cīņas abu bokseru veselības stāvokli un kuri maigi sakot pavirši veica savu darbu

Ja ir interese tad šeit ir populārā Krievijas Tv kanāla Mach Tv veidota filma kur par to visu stāsta boksera sievas, viņa ASV advokāts un citi cilvēki:

https://www.youtube.com/watch?v=Ji5...

     [+] [-]

, 2017-09-27 20:02, pirms 7 gadiem
sandis444444 rakstīja: Tas bija Peress jā, bet viņš jau viņu neaizsūtija komā, to izdarīja ASV ārsti kuri tajā cīņa strādāja ringā un kuri pārbaudīja pēc cīņas abu bokseru veselības stāvokli un kuri maigi sakot pavirši veica savu darbu

Ja ir interese tad šeit ir populārā Krievijas Tv kanāla Mach Tv veidota filma kur par to visu stāsta boksera sievas, viņa ASV advokāts un citi cilvēki:

https://www.youtube.com/watch?v=Ji5pjTiiwd0
Pats Peress no Povetkina ir kritis jau 1.raunda pirmajās sekundēs. Tā kā grūti te spriest. Cīņa parādīs.