Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Pretinieks pievienojas "Cavaliers" apspriedei un izpēta kombināciju

Nacionālās basketbola asociācijas mačā Klīvlendas "Cavaliers" izbraukumā pārsteidzoši ar 107:112 piekāpās Bruklinas "Nets", lai gan Lebrons Džeimss iemeta 29 punktus, izdarīja 13 rezultatīvas piespēles un savāca desmit atlēkušās bumbas. Varbūt neveiksmes iemesls slēpjas faktā, ka mājinieku spēlētājs Trevors Bukers slepus pievienojās "Cavaliers" apspriedei?

, 2017-10-26 13:38, pirms 7 gadiem
Uzvarai pietika.
, 2017-10-26 14:40, pirms 7 gadiem
Bookers ar tāds jautrs nesavtīgs kaplis, tādi nereti ir vērtīgāki komandai nekā no malas šķiet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-27 09:10, pirms 7 gadiem
Trenera emocijas iespārda Jautri.
, 2017-10-28 14:35, pirms 7 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
2

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
30

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.