Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Valsts policija sarīko Brieža atbalsta pasākumu

Valsts policija sarīko Brieža atbalsta pasākumu
Brieža atbalsta pasākums
Foto: Valsts policija

Valsts policija sarīkojusi īpašu pasākumu, lai atbalstītu Latvijas vadošo bokseri Mairi Briedi (23-0, 18KO), kuram 27. janvāra vakarā būs ļoti nopietns izaicinājums - Pasaules boksa Supersērijas pusfinālā "Arēnā Rīga" pretī stāsies 2012. gada olimpiskais čempions Oleksandrs Usiks (13-0, 11KO).

Zem mūsu atlēta logiem sapulcējās policijas darbinieki, paužot atbalstu pirms lielās cīņas.

Valsts policija: "Līdz grandiozajai Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņai vairs tikai 5 dienas! Gandrīz visa Latvija turēs īkšķus un sekos Pasaules boksa Supersērijas pusfinālam starp šiem abiem bokseriem. Arī mēs turēsim īkšķus un jutīsim līdzi mūsu kolēģim. Par lielisku cīņu! Par uzvaru!"

Mairis Briedis: "Gods pārstāvēt Valsts policiju! Paldies, kolēģi! 👮"

Kā jau ziņots, šopavasar Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Speciālo objektu apsardzes pārvaldes Tehniskās apsardzes nodaļas inspektors ar kapteiņa dienesta pakāpi Mairis Briedis saņēma Valsts policijas augstāko apbalvojumu.

Atgādinām, ka Valsts policija 30 vietās konstatēja pārkāpumus Maira Brieža un Maika Peresa cīņas translācijā, tika vēstīts pēc Supersērijas ceturtdaļfināla. Policijas pienākums ir aizsargāt personu dzīvību, veselību, tiesības un brīvības, īpašumu, sabiedrības un valsts intereses no noziedzīgiem un citiem prettiesiskiem apdraudējumiem.

Izmantotie resursi:
facebook.com/Briedis.Mairis
Valsts policija


, 2018-01-24 13:57, pirms 6 gadiem
Būtu smieklīgi ja ar šādu " Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Speciālo objektu apsardzes pārvaldes Tehniskās apsardzes nodaļas inspektors ar kapteiņa dienesta pakāpi" - MAIRIIIIIIS BRIEDIIIIIS
Mairi tiešām pieteiktu ringā
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
5

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.