Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Knicks" treneris Fišers sakāvies ar NBA "slikto puisi" Bārnsu

"Knicks" treneris Fišers sakāvies ar NBA "slikto puisi" Bārnsu
Dereks Fišers
Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Ņujorkas "Knicks" galvenajam trenerim Derekam Fišeram Losandželosā uzbrucis Memfisas "Grizzlies" spēlētājs Mets Bārnss, kurš uzzinājis, ka Fišeram ir romantiskas attiecības ar NBA "sliktā puiša" sievu Gloriju Govanu, no kuras Bārnss pēdējā laikā esot atsvešinājies.

Memfisas "Grizzlies" komanda pašlaik Kalifornijā aizvada treniņnometni. Kad Bārnss saņēma mājienus par to, ka Fišers pavada laiku kopā ar Govanu, viņš veicis 152 kilometrus, lai iekaustītu "Knicks" galveno treneri, kurš atradies mājā, kurā agrāk dzīvojis laulātais pāris. NBA pašlaik veic izmeklēšanu par šo incidentu. Interesanti, ka Bārnss un Fišers divas sezonas bija komandas biedri Losandželosas "Lakers" rindās.

Avoti "New York Post" norādījuši, ka Bārnss aizsvilies pēc tam, kad viņa sešus gadus vecie dvīņi Kārters un Aizija piezvanījuši un pastāstījuši, ka Fišers atrodas viņu mājā. "Bārnss kļuva vai traks. Viņš iekāpa mašīna un devās uz mājām, lai dabūtu rokā Fišeru."

Kad Bārnss ieradies, viņš atradis savu sievu, Fišeru un vēl desmit cilvēkus pagalmā pie ugunskura. Esot izcēlies kautiņš, kura dēļ izsaukta policija, taču Fišers esot pametis māju vēl pirms kārtības sargu ierašanās. Pēc tam 35 gadus vecais Bārnss kādam draugam esot atzinis, ka ne tikai uzbrucis 41 gadu vecajam Fišeram, bet arī atriebies Govanai.

"Es sadevu viņam pa pakaļu, sākot no pagalma līdz pat dzīvojamajai istabai, un iespļāvu viņai sejā," atsaucoties uz avotu, citēts Bārnsa ziņojums.

Tikmēr Fišeram tuvu stāvoši avoti apstiprina notikušo kautiņu, taču noliedz, ka tajā Bārnss būtu izrēķinājies ar Fišeru. "Knicks" galvenais treneris esot ieguvis tikai dažas skrambas un negrasās uzbrucējam izvirzīt apsūdzības. Pirms NBA pirmssezonas pirmās pārbaudes spēles pret Brazīlijas klubu "Bauru Basket" Fišers esot izskatījies ne sliktāk kā parasti. Pēc avotu teiktā, Govana gan esot apņēmusies panākt, lai turpmāk tiktu ierobežota Bārnsa tuvošanās viņai.

Izmnatotie resursi:
nypost.com

  +6 [+] [-]

, 2015-10-08 13:27, pirms 9 gadiem
normaala reakcija

  +3 [+] [-]

, 2015-10-08 14:01, pirms 9 gadiem
Nu Bārnss var tēlot ''slikto zēnu'', cik grib. Ja skatās reāli - nu nav viņš nekāds superfiziskais mačo. Tetovējumi un viņa blatošana ir vienīgais, kas reāli liecina par viņa ''sliktumu''. Tai pat laikā Fišers visu savu karjeru bijis zināms ar to, ka fizisko kondīciju uztur augstākajā līmenī un, ja pareizi saprotu, tad arī šobrīd viņš nav neko uzēdis vai pēc karjeras beigām apresnējis. Tieši otrādi - esot izcilā formā. Nu karoče nezinu, klāt nebiju, bet neticu arī, ka Bārnss var tā Fišeru easy nolikt pie vietas.

     [+] [-]

, 2015-10-08 14:03, pirms 9 gadiem
Lai dala uz pusi,tad viss būs kārtībā!

 +10 [+] [-]

, 2015-10-08 14:04, pirms 9 gadiem
https://www.google.lv/search?q=glor...
Baigais našķis tā Glorija.

  -2 [+] [-]

, 2015-10-08 14:17, pirms 9 gadiem
Lebrons ar Džinoblī māti bija intīmās attiecībās 3 gadus atpakaļ

  +3 [+] [-]

, 2015-10-08 15:29, pirms 9 gadiem
Madis rakstīja: https://www.google.lv/search?q=glor...
Baigais našķis tā Glorija.
un viņai ir 45 gadi. lol

  +7 [+] [-]

, 2015-10-08 17:47, pirms 9 gadiem
asta rakstīja: un viņai ir 45 gadi. lol
es viņai dotu 25. Nu lieliski saglabājusies..kārtīgs MILFs

     [+] [-]

, 2015-10-08 19:45, pirms 9 gadiem
arrived rakstīja: es viņai dotu 25. Nu lieliski saglabājusies..kārtīgs MILFs
Kārtīga smiņķa kārta un fotožops dara brīnumus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja