Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Uz Riteņbraukšanas federācijas prezidenta amatu pieteikušies divi kandidāti

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Uz Riteņbraukšanas federācijas prezidenta amatu pieteikušies divi kandidāti
Igo Japiņš
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF) informē, ka uz 2020. gada 20. novembrī gaidāmajām prezidenta vēlēšanām pieteikušies divi kandidāti - Sandis Āķis un Kārlis Berlands. Iepriekš līdzšinējais prezidents Igo Japiņš paziņoja, ka darbu federācijas galvgalī neturpinās.

Iepriekš Igo Japiņš paziņoja, ka nekandidēs Latvijas riteņbraukšanas federācijas prezidenta vēlēšanās, līdz ar to organizācijai būs jauns vadītājs. Uz šo posteni pieteikušies divas personas - Sandis Āķis un Kārlis Berlands. Prezidenta vēlēšanas plānotas 2020. gada 20. novembrī.

Sandis Āķis dzimis 1975. gada 8. maijā un ir valdes loceklis divos uzņēmumos - SIA ''BSC Group'' un SIA ''BSC Serviss''. Savā programmā Āķis norāda turpināt darbu pie treka celtniecības, uzsākt darbu pie BMX trases Mežaparkā pārbūves, attīstīt un nostiprināt sadarbību ar Nacionālajiem Bruņotiem spēkiem un uzsākt ciešāku sadarbību ar Rīgas domi. Mērķis ir līdz 2024. gadam organizēt UCI ''Grand Fondo'' posmu, tāpat Valmierā UEC Eiropas kausa posmus BMX disciplīnās. Programmā minēts par treneru semināriem vismaz reizi gadā, kā arī izveidot BMX jauniešu un pieaugušo izlašu treneru izvēles kārtību. Stratēģiskais mērķis minēts sporta veida saglabāšu valsts prioritāro sporta veidu sarakstā.

Kārlis Berlands dzimis 1988. gada 11. augustā. Izveidojis savu braukšanas apģērbu zīmolu ''4Cyclists'', kas kopš 2018. gada ir Latvijas šosejas un MTB riteņbraukšanas starta formu sponsors. Par saviem galvenajiem mērķiem Kārlis Berlands uzskata riteņbraukšanas iekļaušanu starp desmit valsts prioritārajiem sporta veidiem, ne mazāk kā septiņu sportistu dalību 2024. gada olimpiskajās spēlēs, riteņbraukšanas pārstāvju izaugsmi, caurspīdīgumu visās darbības jomās un konstruktīvu komunikāciju.

Izmantotie resursi:
https://lrf.lv/index.php/7289-lrf-p...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-19 15:53, pirms 4 gadiem
Kārlis un komanda - pilnīgi jauna paaudze.
Sandis un komanda - Rietumu Delfīni un sapnis par velotreku.

     [+] [-]

, 2020-10-20 20:47, pirms 4 gadiem
Jaunas sejas, cerams ar vēlmi sakārtot saimniecību!