Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Voklers: "Manas izredzes uzvarēt Tūri līdzinās nullei"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Voklers: "Manas izredzes uzvarēt Tūri līdzinās nullei"
Tomass Voklers.
Foto: Reuters

Franču riteņbraucējs Tomass Voklers, kurš pēc smagiem trim Pireneju kalnu posmiem pārsteidzošā kārtā nosargāja līdera dzelteno krekliņu, noliedz, ka varētu uzvarēt šī gada "Tour de France".

Tomass Voklers: "Patīkami dzirdēt šādas runas [ka Voklers varētu nosargāt dzelteno krekliņu līdz pat beigām - aut.piez.], taču es pat ne sekundi neticu, ka varētu uzvarēt Tūri. Domāju, ka manas izredzes līdzinās nullei. Man izdevās vakar turēties līdzi līderiem un es vēlētos to atkārtot arī nākamajos kalnu posmos [Alpos], taču nedomāju, ka esmu uz to spējīgs. Vakar man tas bija neierasti, ka varēju turēties līdzi. Doma, ka varētu to atkārtot, mani motivē, taču es arī zinu, ko nozīmē Alpi. Taču neesmu šeit, lai uzvarētu "Tour de France". Tas nav mans mērķis. Es palieku pie sava, ka man nav absolūti nekādu cerību uzvarēt Tūri."

Pēdējais franču tautības uzvarētājs "Tour de France" Bernands Ino (uzvarēja 1985. gadā) viņam piebalso: "Tas ir Francijas sapnis, un katram ir tiesības sapņot. Tas būtu lieliski, taču Alpos ir pāris posmi, kuru slīpumi nav parocīgi Tomasam. Kāpjot "col Agnel" virsotnē, ir 12%-14% slīpi kāpumi, bet Tomass nav superkāpējs stāvos kalnos." Voklers tam piekrīt: "Negribu melot tautai. Negribu teikt, ka man ir izredzes. Tūre ir uztaisīta tā, ka viss izšķiras pēdējā nedēļā. Protams, es cīnīšos, taču būsim godīgi - man ir 0% izredžu uzvarēt "Tour de France"."

Atgādinām, ka šobrīd Voklera pārsvars pār tuvāko sekotāju Franku Šleku ir viena minūte un 49 sekundes.

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com

  +3 [+] [-]

, 2011-07-17 22:47, pirms 13 gadiem
Nu ja pats tā saka tad es arī piekāpjos ar savu prognozi.

  +3 [+] [-]

, 2011-07-17 23:18, pirms 13 gadiem
varbūt vienkārši blefo

  +1 [+] [-]

, 2011-07-17 23:35, pirms 13 gadiem
Čalis vienkārši reāli saprot,ka nav nekāds kalnos kāpējs,kaut gan vakar godam turēja dūžiem līdzi.

     [+] [-]

, 2011-07-18 00:27, pirms 13 gadiem
viņš pirms pirenejas kalniem arī teica ka noturēt krekliņu izredzes ir nulle... ceru ka viņš cīnīsies!!

  +1 [+] [-]

, 2011-07-18 00:33, pirms 13 gadiem
sita parasti visi saka (neesu favorits, nejutos labi), bet parasti cinas lidz galam, lai gan tiesam voklers nav pie favoritiem stavajos kalnos, es domaju intriga bus tiri laba.

     [+] [-]

, 2011-07-18 11:00, pirms 13 gadiem
Kka visi iespringusi uz tiem kalniem protams ir del ka...,bet vel tak ir ITT 42.km kas nav joka lieta.Conkis tur var daudziem labi atvest...F.Slekam,Vokleram,Sancesam ka nemanas.Andy per labi nogrieza,bet vai sogad ari vares...Sobrid Evans cerigi izskatas uz kopv.