Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Francijas ierobežojumu dēļ nāksies pārcelt "Tour de France"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Francijas ierobežojumu dēļ nāksies pārcelt "Tour de France"
Kristofers Frūms. Foto: PA Wire/Scanpix

Francijas prezidents Emanuels Makrons pirmdien paziņoja, ka ierobežojumi, kas attiecas uz publiskiem pasākumiem, būs spēkā vismaz līdz jūlija vidum. Tas nozīmē, ka "Tour de France" daudzdienu velobrauciens nevarēs norisināties plānotajā laikā.

Ierobežojumi attiecas uz masu pasākumu norisi, tostarp sporta sacensībām. "Tour de France", pasaules prestižākā daudzdienu riteņbrauciena, norise bija plānota no 27. jūnija, kad pirmais posms tiktu aizvadīts Nicā, līdz 19. jūlijam. Pagaidām nav zināms, vai un uz kuru datumu sacensības tiks pārceltas.

"Ņemot vērā, ka tūre nevar sākties plānotajā laikā, mēs konsultējamies ar Starptautisko riteņbraukšanas savienību, lai atrastu citus datumus," otrdien paziņojumā teica "Tour de France" rīkotāji. Iepriekšējā reize, kad "Tour de France" sacensības nenotika, bija 1946. gadā, kad Francija atkopās no Otrā pasaules kara radītajām sekām. Tāpat sacensības nenotika kara laikā.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/db4393f0f98d8af1...