Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Vitamax" velosacensības pulcē gandrīz 1000 dalībnieku no 5 dažādām valstīm

Andrejs Siliņš

"Vitamax" velosacensības pulcē gandrīz 1000 dalībnieku no 5 dažādām valstīm
"Vitamax" velosacensības

7. augustā pirmās starptautiskās "Vitamax" velosacensības pulcēja gandrīz 1000 riteņbraukšanas un aktīvā dzīves veida cienītājus. Vienā no sacensību distancēm TV6 šosejas braucienā (125 km), kas ir viena no garākajām šāda veida distancēm Latvijā, uzvaru guva Aleksejs Saramotins.

„Vitamax” velosacensībās varēja startēt 3 distancēs: TV 6 šosejas braucienā - 125 km, MAXIMA ģimenes braucienā – 14 km, LG MTB braucienā - 40 km.

Pasākuma organizators - mārketinga komunikācijas aģentūras „Alpha Baltic” valdes priekšsēdētājs Lauris Špillers saka: „Man prieks redzēt, ka tik daudz cilvēku novērtē aktīvā dzīves veida nozīmi un izvēlas brīvdienas pavadīt sportojot. Tas rada pārliecību, ka šādi pasākumi ir nepieciešami, tādēļ mums ir stimuls tos organizēt arī turpmāk.”

TV 6 šosejas braucienā kopvērtējumā pirmo vietu ieguva Aleksejs Saramotins no „Team HTC Columbia”, kurš veica trasi ar vidējo ātrumu 43,59 km/h. Otro un trešo vietu ieguva pārstāvji no „Rietumu-Delfin RRS” - Andris Smirnovs, Andžs Flaksis, ceturto - Jānis Rezins no „Alpha Baltic” komandas, piekto - Indulis Bekmanis no „Rietumu-Delfin RRS”.

LG MTB braucienā ļoti labus rezultātus uzrādīja „Rietumu- Delfin RRS” komanda. Šīs komandas pārstāvji ieņēma, gan pirmo, gan otro vietu. Pirmais bija Dmitrijs Sorokins, bet otrais Matīss Preimanis. Trešo vietu ieņēma Andris Poromosenko.

Savukārt MAXIMA ģimenes brauciens izdevās kā lielisks kopā būšanas pasākums, kurā nebija ne laika kontroles, ne sāncensības. Tā ģimenes varēja nesteidzīgi izbaudīt aktīvo atpūtu.

Jāatgādina, ka „Vitamax” velobrauciens ir tikai pirmās sacensības, kas ietilpst Jūrmalas sporta pasākumu sērijā. Nākamās sacensības jau ir 15. augustā, kad norisināsies „BalticMiles” skriešanas maratons. Jūrmalas sporta pasākumu sēriju 22. augustā noslēgs „Spice” skrituļmaratons.

Reģistrēties nākamajām sacensībām - „BalticMiles” skriešanas maratonam un „Spice” skrituļmaratonam joprojām var mājas lapā Riteņbraukšana -
UM
, kā arī t/c „Spice”, „Sport 2000” un „Veloserviss” veikalos visā Latvijā, un veikalā „Maratons”.

Informāciju sagatavoja
Daina Saliņa
SIA „Alpha Baltic”

  -3 [+] [-]

, 2010-08-07 23:51, pirms 14 gadiem
Kaa par 21 un 20km var rakstit maratons? Nu neskries tur neviens maratonu!