Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Muižnieka un Flakša pārstāvētā ''DTG – MySport'' aizvada koptreniņus

Toms Markss
Toms Markss

Muižnieka un Flakša pārstāvētā ''DTG – MySport'' aizvada koptreniņus
DTG - MySport vienība

Latvijas labākā kalnu riteņbraukšanas komanda ''DTG – MySport'', kas pērn guva triumfus visās lielākajās pašmāju MTB maratona sacensībās, Talsos aizvadījusi koptreniņus pirms jaunās sacensību sezonas. Komandas sportisti šosezon cer sev apliecināt augstākā līmeņa pašmāju, kā arī pasaules līmeņa MTB sacensībās.

''DTG – MySport'', kas ar šādu nosaukumu kalnu riteņbraukšanas sacensībās startēja arī pērn, var lepoties ar uzvarām “Latvijas valsts mežu MTB maratona”, ''Vivus.lv MTB maratona'', ''MySport'' Tomes MTB maratona individuālajos un komandu kopvērtējumos. Komanda pārliecinoši triumfēja arī Latvijas Nacionālajā MTB rangā.

''DTG – MySport'' ir spējusi saglabāt savu kodolu. Starp komandas līderiem būs Oskars Muižnieks, kurš pērn pārliecinoši dominēja lielāko kalnu riteņbraukšanas sacensību – ''Latvijas valsts mežu'' un ''Vivus.lv'' - MTB maratonu kopvērtējumos. Oskars izcīnīja arī zeltu valsts MTB maratona čempionātā un sudrabu XCO krosa čempionātā. Kā trekns punkts uz ''I'' bija gūtā 25. vieta pasaules čempionātā MTB maratonā. Sastāvā palikuši arī tādi Latvijā labi zināmi MTB braucēji kā – Lauris Purniņš, Uldis Ālītis, Aleksandrs Patrijuks, Kristofers Rācenājs, Edgars Brigmanis, Gints Lūsis, Kāris Vanags un citi.

No papildinājumiem neapšaubāmi skaļākais vārds ir 2012. gada Eiropas U23 vicečempions šosejas riteņbraukšanā grupas braucienā Andžs Flaksis. No Dunalkas nākušais sportists šogad daudz lielāku lomu veltīs MTB maratona sacensībām. Kopā ar Oskaru Muižnieku, Uldi Ālīti un Lauri Purniņu, Flaksis plāno startēt arī visaugstākā mēroga MTB maratona sacensībās.

Ar mērķi saliedēties un labāk sagatavoties gaidāmajai sezonai, kas varētu atsākties vasaras gaitā, ''DTG – MySport'' vīri gandrīz labākajā sastāvā Talsos aizvadījuši koptreniņus un foto sesiju. Komandas mērķos šogad ietilpst gūt panākumus visās Latvijas lielākajās kalnu riteņbraukšanas sacensībās, kā arī apliecināt sevi pasaules čempionātā un citās starptautiskā līmeņa MTB maratona sacensībās.

Braucēji paveikuši nozīmīgu treniņu darbu arī ārkārtējās situācijas laikā. Katrs braucējs veica individuālos treniņus, akcentu liekot uz apjoma, tehnikas un ātruma treniņiem. ''DTG – MySport'' cer, ka sezona varētu sākties jau jūnija beigās ar mazāka mēroga MTB sacensībām. Tikmēr lielākie MTB maratona seriāli, ja situācija ļaus, varētu risināties vasaras otrajā pusē.

Izmantotie resursi:
lrf.lv