Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Baso: "Grūti aptvert paveikto"

Baso: "Grūti aptvert paveikto"
Ivans Baso
Foto: AP/Scanpix

"Giro d'Italia" čempions Ivans Baso ("Liquigas-Doimo") atzinis, ka vēl aizvien nevar apjēgt savu uzvaru pēdējā no "Grand Tours" sacensībām, tāpat piebilstot, ka ļoti vēlas startēt "Tour de France".

"Pagaidām vēl grūti aptvert, ko esmu paveicis, tam būs nepieciešamas vismaz pāris dienas," laimīgi sacīja sportists. "Gada beigās būšu 33 gadus vecs, taču esmu pārliecināts, ka joprojām varu pretendēt uz augstiem panākumiem "Grand Tours" sacensībās."

"Līdz šim īpaši neesmu domājis par "Tour de France". Zinu vienīgi to, ka tūre sākas Roterdamā un beidzas Parīzē," noteica Baso. "Ar Alberto Kontadoru, kurš ir viens no galvenajiem pretendentiem uz uzvaru tūrē, nekad neesmu sacenties, kad viņš ir labākajā sportiskajā formā, tādēļ nevaru spriest, kā klāsies savstarpējā cīņā Francijas kalnos."

Baso komandasbiedrs Vinčenco Nibali jau paziņojis, ka lielā noguruma dēļ nepiedalīsies "Tour de France". "Giro" čempions sev par šķērsli nogurumu neuzskata: "Ļoti vēlos startēt tūrē. Dažkārt ir jāļauj emocijām ņemt virsroku. Protams, pirms lēmuma pieņemšanas konsultēšos ar komandas pārstāvjiem."

Prestižais daudzdienu velobrauciens "Tour de France" šogad ar posmu Nīderlandes pilsētā Roterdamā sāksies 3. jūlijā, bet noslēgsies 25. jūlijā.

Izmantotie resursi:
cyclingnews.com