Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Fidžiešu milzis Nadolo beidz karjeru izlasē, nespēlēs PK

Juris Miņins
Juris Miņins

Fidžiešu milzis Nadolo beidz karjeru izlasē, nespēlēs PK
Nemani Nadolo (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Fidži regbija izlases redzamākais spēlētājs, 31 gadu vecais Nemani Nadolo ir paziņojis, ka noslēdz savu karjeru nacionālajā komandā, kas arī nozīmē, ka Pasaules kauss viņam ies secen.

Flanga aizsargs Nemani Nadolo ļoti bieži tiek saukts par Fidži izlases redzamāko spēlētāju un tam arī ir iemesls, jo viņš ir viens no lielākajiem un masīvākajiem spēlētājiem starptautiskajā regbijā. Pie auguma 194 cm viņa svars ir 130 kg, kas ir pavisam netipiski aizmugurējās līnijas spēlētājiem.

Savas valsts izlasē viņš debitēja 2010. gadā un, lai arī kopumā aizvadīja vien 30 spēles, spēlēja 2015. gada pasaules kausā, kur arī bija gana pamanāms spēlētājs, gūstot piezemējumu turnīra atklāšanas mačā pret Angliju.

Šodien Nadolo ir ar savu sociālo tīklu starpniecību ir paziņojis, ka noslēdz savu starptautiskā regbija karjeru. Oficiālajā paziņojumā viņš ir izteicis pateicību visiem, kas viņam ir palīdzējuši šajā ceļā, piebilstot, ka spēlēt mazās salu valsts izlasē viņam bija liels pagodinājums. Tāpat aizsargs piebilda, ka pašlaik ir notikusi laba paaudžu maiņa un viņam nav šaubu, ka pēc aiziešanas komandā būs kam ieņemt viņa pozīciju.

Pēc šī Nemani Nadolo paziņojuma arī ir kļuvis skaidrs, ka šoruden ieplānotais Pasaules kauss, kas norisināsies Japānā, notiks bez kolorītā spēlētāja.

Kā jau minēts iepriekš, Fidži izlases rindās Nadolo ir aizvadījis 30 mačus, kuru laikā ir guvis 19 piezemējumus un 224 punktus. Interesanti, ka junioru vecumā viņš arī paspēja uzspēlēt Austrālijas U20 komandā, piecos mačos septiņas reizes nogādājot bumbu ieskaites zonā.

Jāpiebilst, ka savas profesionālās karjeras laikā Nadolo ir pārstāvējis dažādus klubus, paspējot uzspēlēt kā Austrālijā, tā Francijā, Anglijā, Japānā un Jaunzēlandē. Pašlaik viņš pārstāv Francijas Top 14 čempionāta vienību no Monpeljē pilsētas.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/