Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Burgers: "Piezemējumus labprāt apmainītu pret uzvaru"

Juris Miņins
Juris Miņins

Burgers: "Piezemējumus labprāt apmainītu pret uzvaru"
Žaks Burgers komandas biedru ielenkumā.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakardien notikušās spēles Pasaules kausā regbijā, kurā Tongas izlase ar 35:21 pārspēja Namībiju, komandu spēlētāji un treneri dalījās iespaidos par šo maču.

Namībijas izlases kapteinis Žaks Burgers, kurš guva divus no trim komandas piezemējumiem, palīdzot namībiešiem aizvadīt vienu no visu laiku labākajiem mačiem Pasaules kausu finālturnīros, pēc spēles izteicās šādi: "Es parasti negūstu pārāk daudz piezemējumus, taču, kad to izdaru, sajūtas ir ļoti patīkamas. Tomēr, vēl patīkamākas sajūtas būtu pēc uzvaras. Es labprāt apmainītu šos abus piezemējumus pret uzvaru. Mūsu komanda tic, ka mēs varam uzvarēt un tas arī ir mūsu mērķis, ko mēs uzsveram katrā komandas sapulcē."

Savukārt Namībijas izlases galvenais treneris, velsietis Fils Deivīss sacīja: "Samoā bija pārāk spēcīgi priekš mums. Tomēr, bija momenti, kas mani darīja priecīgāku. Patiesībā, spēles atslēga ir vienkārša – rādīt stabilu sniegumu visas spēles garumā. Nevis sākumā vai beigās, bet visā spēlē, izmanot tās visas iespējas, kas rodas un tad arī rezultāts būs. Mūsu galvenais mērķis ir izcīnīt pirmo uzvaru Namībijas izlasei Pasaules kausā, uz to arī koncentrējamies pašlaik."

Savukārt Tongas izlases spēlētājs Džeks Rams, kurš pats guva divus piezemējumus, uzsvēra, ka spēle bija ļoti sīva: "Pretinieki rādīja labu sniegumu un izrādīja nopietnu pretestību, tāpēc mums ir jāpriecājas, ka šajā spēlē mēs tikām pie uzvaras. Pirms šīs spēles mēs aizmirsām iepriekšējo maču pret Gruziju, tāpat mums būs jādara arī pirms nākošā mača pret Argentīnu."

C grupa

#KomandaSUNZGP:ZPBP
1.Jaunzēlande220084:3019
2.Tonga210145:3826
3.Argentīna210170:3515
4.Gruzija210126:6404
5.Namībija200236:8300

Izmantotie resursi:
https://www.rugbyworldcup.com/