Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Miris atrasts bezvēsts pazudušais Latvijas regbija izlases spēlētājs Pērkons

Ints Megnis
Ints Megnis

Miris atrasts bezvēsts pazudušais Latvijas regbija izlases spēlētājs Pērkons
Dāvis Pērkons 2018. gada rudenī pēc kļūšanas par Latvijas čempionu. Foto: Zigismunds Zālmanis (LRF)

Sestdien miris atrasts Latvijas regbija izlases spēlētājs Dāvis Pērkons, kurš bija bezvēsts pazudis kopš Ziemassvētku laika, informē Valsts policija.

Pārmeklējot meža masīvu Olainē, organizācijas bezvests.lv pārstāvji atrada Pērkona mirstīgās atliekas un par to nekavējoties informēja Valsts policiju.

Policija ziņo, ka pēc sākotnējās ķermeņa apskates, nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes un apstākļi norāda uz iespējamu pašnāvību, tomēr, lai precīzi noteiktu nāves cēloni un apstākļus, ir nozīmēta ekspertīze.

Pērkons pazuda 23. decembrī, kad iepriekšējā naktī bija viesojies pie paziņas. Jau tajā pašā dienā tika atrasta sportista automašīna.

Pērn rudenī "Miesnieku" komandu pārstāvošais Pērkons kļuva par Latvijas čempionu, kā arī pēc tam palīdzēja Latvijas izlasei spēlēs ar Somiju un Austriju. Šonedēļ Pērkons būtu svinējis savu 29. dzimšanas dienu.