Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Krievijas kapteinis Artemjevs: "Mēs izdarījām visu, ko varējām"

Krievijas kapteinis Artemjevs: "Mēs izdarījām visu, ko varējām"
V.Artemjevs (tumšajā formā) apturot K.Matsušimu pirms ieskaites zonas
Foto: AP/Scanpix

Krievijas regbija izlases kapteinis Vasīlijs Artemjevs pēc mača ar Japānu, kurā viņa pārstāvētā komanda zaudēja ar 10:30, izcēla mača labos momentus un pateicās komandas līdzjutējiem par atbalstu.

"Domāju, ka puiši atdeva ļoti daudz spēkus šajā cīņā, jūs paši visu redzējāt, mēs izdarījām visu ko varējām," sacīja Krievijas izlases kapteinis, "paši redzējāt, ka mēs kopumā spējām turēt līdzi Japānas piedāvātajam spēles tempam. Jā, bija kļūdas, kas mums maksāja punktu zaudējumus, tāpat mēs paši neizmantojām dažas iespējas un situācijās, kad varējām gūt drošus punktus, izvēlējāmies iet uz maksimumu."

Tāpat Vasīlijs Artemjevs norādīja, ka komanda pārāk bieži pārkāpa noteikumus, kas šāda līmeņa turnīros uzreiz arī nozīmē situācijas saasināšanos un punktu zaudējumu. Viņš arī atklāja, ka komandas mērķis mačā pret Japānu bija pastāvīgs spiediens uz viņu ieskaites zonu un savas aizsardzības līnijas turēšana, kas gan līdz galam neizdevās.

"Jā, japāņi spēlēja ļoti labi, arī, ja salīdzina ar 2011. gada turnīru, šī ir pilnīgi cita pieredze un līmenis," piebilda Artemjevs, kurš bija viens no pamanāmākajiem atklāšanas mača spēlētājiem. "Pretinieki guva četrus piezemējumus, taču mūsējais, domāju, bija skaistāks un arī taktiskajos bumbas spērienos bijām labāki," piebilda Krievijas izlases kapteinis, uzsverot arī to, ka komanda dzirdēja uz spēli atnākušos līdzjutējus un izteica viņiem pateicību par atbalstu.

Savukārt Krievijas izlases treneris Lins Džonss uzteica Kotaro Matsušimu: "Viņš mums ienesa trīs piezemējumus, jo bijām viņam atstājuši pārāk daudz brīvās vietas. To nedrīkstēja darīt, jo viņš mūs par to sodīja."

"Japāna jau no pirmajām minūtēm vēlējās spēlēt ātri un gūt ātru piezemējumu, mēs tam bijām gatavi, jo sastāvu izvēlējāmies izejot tieši no šī apsvēruma – kuri spēlētāji varēs izturēt šādu tempu," sacīja Džonss, "mēs pagaidām vēl tikai mācāmies spēlēt mūsdienīgo regbiju, taču uzskatu, ka mums izdevās parādīt labu cīņu."

Krievijas izlases nākamā spēle ir paredzēta 24. septembrī, kad viņu pretinieki būs ne mazāk spēcīgā Samoa valstsvienība un Lins Džonss ieskicēja savas pārdomas par šo maču: "Samoa 2015. gadā aizvadīja labu turnīru. Tā ir spēcīga komanda. Varbūt, ne tik organizēta kā Japāna un vairāk paļaujas uz improvizāciju, taču mūs gaida smaga spēle. Pašlaik galvenais ir atjaunoties līdz gaidāmajam mačam".

Izmantotie resursi:
https://rugger.info/


Uzvarētāji - RK "Livonia" jauniešu komanda. Foto:RK "Livonia".

Latvijas čempionāta regbijā 1. posmā U18 grupā dominē RK "Livonia"

Vakar, 28. aprīlī, Latvijas čempionāta pirmajā posmā regbijā U18 grupā visas spēlēs dominēja un par pārliecinošiem uzvarētājiem kļuva pagājušajā gada čempioni Regbija kluba “Livonia/Rīga” jaunie regbisti, kuri finālā ar 31:5 neatstāja cerības Baldones/Ķekavas novada sporta skolas (ĶNSS) komandai.
Foto: Rāmavas "Lāči/Mūkusala"
1

"Lāči" ļoti līdzīgā spēlē Latvijas čempionātā regbijā pieveic "Ežus"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem “Lāči/Mūku sala” spraigā cīņā ar 41:31 pieveica "Eži" komandu.
Godalgoto vietu ieguvējas. Foto: RK "Livonia"/Ģirts Kehris.

"Livonia" regbistes jaunā trenera vadībā sāk LČ pirmo posmu ar otro vietu, uzvar "Selena"

Vakar, 27. aprīlī, Latvijas regbija-7 čempionāta pirmajā posmā sievietēm pagājušā gada vicečempiones RK “Livonia” komanda jaunā trenera Elmāra Šefanovska vadībā ieguva otro vietu, bet par posma uzvarētājām kļuva titula aizstāvētājas RK “Selena”.