Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Anglija gatavošanos PK sāk bez diviem bijušajiem kapteiņiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Anglija gatavošanos PK sāk bez diviem bijušajiem kapteiņiem
Dilans Hārtlijs
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas regbija valstsvienība jau šajā nedēļā sāks gatavošanos 2019. gada Pasaules kausam, tāpēc šodien tika nosaukts pirmais komandas kandidātu sastāvs, kurā gan neatradās vieta nedz Krisam Robšovam, nedz Dilanam Hārtlijam.

Anglijas izlases galvenais treneris Edijs Džonss ir nosaucis 29 spēlētājus, kas jau tuvākajās dienās sāks gatavošanos rudenī ieplānotajam Pasaules kausam. Lai arī vienībā ir iekļauti vairāki izlases debitanti, uz treniņiem nav aicināti vairāki iepriekšējo sezonu pamatsastāva spēlētāji.

33 gadus vecais Dilans Hārtlijs, kuram esot kapteiņa statusā Anglija 2016. un 2017. gadā aizvadīja ne tikai labākās šīs četrgades cikla spēles, bet arī tika pie diviem Sešu nāciju čempionu tituliem, sastāvā nav iekļauts savainojuma dēļ, bet Kriss Robšovs un Denijs Kērs komandā nav iekļauti tāpēc, ka Džonss uzskatīja, ka abi divi pēdējā laikā nedemonstrē savu labāko sniegumu. Atgādināsim, ka Robšovs bija Anglijas izlases kapteinis 2015. gada Pasaules kausā, kas angļiem izvērtās ļoti bēdīgi, jo spēlējot savās mājās viņi tā arī neiekļuva izslēgšanas mačos.

Bez 29 nosauktajiem spēlētājiem, kas ir uzaicināti uz treniņiem, komandai pievienosies arī abi divi Eiropas un Anglijas spēcīgākās komandas, Londonas "Saracens", regbisti Džordžs Kruiss un Mako Vunipola, kuriem gan vēl jātiek galā ar savainojumiem.

Anglijas izlase pirmo pārbaudes maču pirms gaidāmā Pasaules kausa aizvadīs 11. augustā, tiekoties ar šī gada Sešu nāciju kausa ieguvēju Velsu, bet vēlāk viņus gaida mači pret Īriju un Itāliju, kā arī atkārtota tikšanās ar Velsu.

Anglijas izlases kandidāti 2019. gada Pasaules kausam regbijā

Uzbrucēji: Dens Kols, Toms Karijs, Alekss Dombrands, Toms Dans, Čārlijs Īvels, Eliss Gendžs, Džo Lončberijs, Luiss Ladlems, Vels Rapava Raskins, Niks Šonerts, Breds Šīldss, Kails Sinklērs, Džeks Singltons, Sems Anderhils, Marks Vilsons.
Aizsargi: Kriss Eštons, Maiks Brauns, Džo Kokanasiga, Eliots Deilijs, Džordžs Fords, Džonatans Džozefs, Džonijs Mejs, Ruarids Makonakī, Dens Robsons, Markuss Smits, Bens Teo, Manu Tuilagi, Entonijs Vatsons, Bens Jangs.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/