Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Lisko vadīs Latvijas regbija izlasi visās 2015. gada spēlēs

Lisko vadīs Latvijas regbija izlasi visās 2015. gada spēlēs
Aleksandrs Zuments un Sergejs Lisko
Publicitātes foto

Latvijas Regbija federācija (LRF) tās prezidenta Aleksandra Zumenta personā panākusi vienošanos ar līdzšinējo valstsvienības galveno treneri Sergeju Lisko līdz 2015. gada beigām.

Tas nozīmē, ka Krievijas regbija speciālists vadīs komandu arī tās nākamajās spēlēs Eiropas Nāciju kausa (ENC) 2B divīzijas turnīrā - pavasarī pret Lietuvu viesos un Andoru mājās, kā arī divās rudens cikla spēlēs.

''Atradām kompromisu un strādāsim kopā arī turpmāk. Bija neskaidrības par atalgojumu. Tagad ar treneri panākta vienošanās uz gadu. Viņš vadīs komandu 2015. gadā gan rudens, gan pavasara ciklā. Treneris ir labs. Pozitīva attieksme ir gan spēlētājiem, gan federācijai,'' Zuments skaidro lēmumu.

Lisko ar Latvijas komandu strādā kopš 2012. gada rudens un ir trešais valstsvienības galvenais treneris pēc Ulda Bautra un Vladimira Ņikonova.

Jauno divu gadu ciklu Latvijas izlase šoruden sāka ar divām uzvarām viesos pret Ungāriju un savā laukumā pret Kipru.