Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Velsa apsteidz DĀR, lielākais kāpums – Spānijai

Juris Miņins
Juris Miņins

Velsa apsteidz DĀR, lielākais kāpums – Spānijai
Foto: AFP/Scanpix

Šodien World Rugby ir prezentējuši jaunāko izlašu Pasaules rangu, kur pirmajā desmitniekā Velsa apsteidza DĀR, bet lielāko kāpumu piedzīvoja Spānijas valstsvienība.

Pateicoties uzvarai pār Īriju, Velsas izlasei nu ir vairāk punktu nekā DĀR komandai un tas viņiem ļāva pacelties no septītās uz sesto vietu Pasaules reitingā. Interesanti, ka Skotija, kas pagājušajā nedēļas nogalē saņēma pamatīgu pērienu no Anglijas, ir priekšā Velsai vairs tikai par 0.02 reitinga punktiem.

Par ranga līderiem vēl aizvien varam saukt Jaunzēlandi, bet viņiem pakaļ seko Eiropas spēcīgākā izlase – Anglija. Savukārt trešo un ceturto vietu ieņem, attiecīgi, Austrālija un Īrija.

Par lielāko šīsnedēļas kāpumu Pasaules rangā parūpējās Spānijas izlase, kas no 21. vietas pakāpās uz 18, zemāk pabīdot Namībiju, Krieviju un Urugvaju.

14. un 15. vietu savā starpā samainīja Samoa un Itālija, bet Vācija noslīdēja no 22. uz 24. vietu, priekšā palaižot Kanādu un Keniju.

Latvijas izlase šajā jaunajā rangā ieņem 52. vietu, par 0.03 atpaliekot no Kotdivuāras, bet par 0.01 punktu esot priekšā Meksikai.

Visu World Rugby Pasaules rangu var redzēt šeit: World Rugby

Izmantotie resursi:
World Rugby