Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Mārlers atgriežas Anglijas izlasē, Leliafano izsauc "Valabiji"

Juris Miņins
Juris Miņins

Mārlers atgriežas Anglijas izlasē, Leliafano izsauc "Valabiji"
Džo Mārlers
Foto: Reuters/Scanpix

Gatavojoties Pasaules kausam regbijā, planētas vadošās izlases turpina aizvadīt treniņus un tikt galā ar spēlētāju sastāvu, ko vest uz Japānu. Tieši tāpēc izsaukumus uz savām izlasēm ir saņēmuši gan Džo Mārlers, gan Kristians Leliafano.

Anglijas izlases uzbrucējs Džo Mārlers pagājušā gada izskaņā bija paziņojis, ka noslēdz savu starptautiskā regbija karjeru, lai koncentrētos spēlēšanai Londonas "Harlequins" klubā. Tiesa, jaunākajā Anglijas izlases kandidātu sarakstā Edijs Džonss ir iekļāvis veterānu sastāva.

"Es viņu redzēju spēlējam "Brabarians" komandā un Džo izteica vēlmi atgriezties, tāpēc mēs viņam arī devām šādu iespēju. Viss tālākais ir atkarīgs tikai no viņa paša," teica Anglijas izlases vadītājs.

Tāpat komandā turpina trenēties Denijs Siprinai, kurš iepriekš ir izcēlies ne tajā labākajā veidā, proti, ar ārpus laukuma skandāliem. Aizsargs otrajā treniņu ciklā ir izdarījis pietiekoši daudz, lai Džonss viņu paturētu vēl uz vienu ciklu.

Savukārt Austrālijas izlases vadītājs Maikls Čeika uz pirmajām Regbija čempionāta spēlēm ir izsaucis Kristianu Leliafano. Šī ir pirmā reize kopš 2016. gada, kad Leliafano ir izsaukts uz Austrālijas izlasi, taču iemesls šādai ilgai pauzei nav vis vājā spēle, bet gan tas, ka aizsargs šajā laikā cīnījās ar vēzi, ko, kā tiek ziņots pašlaik, arī veiksmīgi uzvarēja.

Savukārt ne tik labas ziņas nāk no DĀR izlases nometnes, jo šodien ir kļuvis zināms, ka lielāko Regbija čempionāta daļu būs jāizlaiž komandas kapteinim Sijam Kolisi, kurš maija beigās guva ceļgala savainojumu.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/