Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: Bergmanis par SOK lēmumu: "Būtiski, kā rīkosies ukraiņi"

TV raidījums
TV raidījums
Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” šīs nedēļas epizodes, kurā viesojas bijušais svarcēlājs, šobrīd Saeimas deputāts, Saeima Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sekretārs Raimonds Bergmanis.

Raidījuma laikā viņš tiek izvaicāts gan par laiku, kad bija sportists, gan dzīvi pēc profesionālā sporta, kā arī šobrīd aktuālo SOK lēmumu (8. decembris), kas ļauj krieviem un baltkrieviem Parīzes olimpiskajās spēlēs piedalīties kā neitrāliem sportistiem.

Raidījums pilnā garumā būs skatāms ceturtdienas vakarā (plkst. 21.30) kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com. Ierasti tas būs pieejams arī visās populārākajās audio straumēšanas vietnēs.
Vērtējums:

  -4 [+] [-]

, 2023-12-12 15:16, pirms 5 mēnešiem
Sanāk, ka piemēram Turcija, Izraēla, ASV ar savam militārajām darbībām ārpus savas teritorijas ir eņģelīši, viņi sit sliktos, tā teica mēdiji, kuri ir ļoti neatkarīgi.

  +3 [+] [-]

, 2023-12-12 15:48, pirms 5 mēnešiem
Latvijas vai visas Baltijas "Nē" globālā mērogā, diemžēl, varētu ietekmēt maz.
Jāsāk runāt ir sponsoriem, Nike, Coca-Cola un citām šāda līmeņa korporācijām. +ja ukraiņi pasaka "Jā", jādomā par to, kā atlēti var izmantot savu balsi olimpiādē uz vietas un pievērst pasaules uzmanību šim jautājumam.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-12 18:21, pirms 5 mēnešiem
Bergmanis tāds pats mīkstais kā Lejnieks.

     [+] [-]

, 2023-12-12 19:32, pirms 5 mēnešiem
Olimpiskās spēles nav par sportu un nekad nav bijušas par sportu, sports ir izklaide aiz kuras noslēpj politisko un biznesa pasauli. Vienmeŗ ir jāredz, kam pieder akcionāru paketes, kas ir valstu investori (tai pašai Francijai), kas bīda biznesu attiecīgajās struktūrās.
Plus tāds jautājums funnkcionāriem - cik valstis, kuras piedal'as visp'ar saprot, par ko te ''nemas? 30? 40?
Nike pateiktu, ka neļaus savu zīmolu spēļu laikā - vot tas būtu panākums, tam būtu kaut kāda ietekme...

     [+] [-]

, 2023-12-12 19:39, pirms 5 mēnešiem
ASV ar savu NBA izlasi pat bez visa turnīra uzvarēšanas, ar intervijām, parakstiem, fotogrāfijām vien garantē + pāris miljardus nākamā NBA sezonā. Skaidrs, ka neviens tur neko neboikotēs.
Pasaules kausu ASV mediji knapi vispār atspoguļoja, apmēram kā mēs atspoguļojam Amerikāņu futbolu. Olimpiādes turnīrs jau gadus padsmit ir "atdzīvināts"un stipri sasaistīts ar ASV patriotismu, tur auditorija un interese nav diži mazāka par pašu NBA play-off interesi. tur valsts aizstāvēšana, spēka parādīšana dominē par sporta statistiku.

Tas ir par sportu, nē tā ir politika un bizness.

     [+] [-]

, 2023-12-12 21:30, pirms 5 mēnešiem
Kas pašiem ,nav sava viedokļa ,ka jāgaida citu viedoklis, lupatas.

     [+] [-]

, 2023-12-15 16:38, pirms 5 mēnešiem
KO jūs te di.. lupatas , komentāru sadaļā..