Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa / Jursone soli no pamatturnīra Klāgenfurtē

Jānis Celmiņš

Minusa / Jursone soli no pamatturnīra Klāgenfurtē
Tuvplānā Inese Jursone
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbola dāmu duets Inguna Minusa un Inese Jursone šorīt Austrijas pilsētā Klāgenfurtē uzsāka cīņu par iekļūšanu FIVB "Grand Slam" turnīra pamatsacensībās. Pirmajā sacensību kārtā Eiropas čempiones divos setos pieveica Dānijas duetu Šarlote Dīra / Lote Vestergārda.

Klāgenfurtes ''Grand Slam'' sērijas turnīra kvalifikācijā Latvijas duets izsēts ar 9. numuru, kas pretiniekos mūsējām pirmās kārtas mačā deva ar 24. numuru izsētās dānietes Šarloti Dīru un Loti Vestergārdu. Par to, ka šajā mačā favorītes ir latvietes liecināja ne tikai tas, ka mūsējās izliktas ar augstāku numuru, bet arī tas, ka dānietes šosezon spēlējušas tikai viena PK posma pamatturnīrā.

Lai arī Ingunai ar Inesi šī noteikti nav tā veiksmīgākā sezona, mūsu duets Klāgenfurtes kvalifikācijas pirmo kārtu pārvarēja vairāk nekā pārliecinoši. Uzara divos setos (2:0 (21:12, 21:19)), kas devusi iespēju turnīra otrās kārtas mačā cīnīties par vietu pamatturnīrā. Mačā kas sāksies pulksten 14.00 pēc Latvijas laika Latvijas duetam pretī stāsies vācietes Klaudija Lēmana un Šantela Labourera. Pirmajā sacensību kārtā vācietes apspēlēja ar 8. numuru izliktās nīderlandietes, bet šajā sezonā ar nekādiem spožajiem rezultātiem lepoties nevar.

Spēle starp Latvijas un Vācijas duetiem risināsies uz centrālā korta, kas nozīmē, ka to būs iespējams vērot arī bukmeikeru kantora Bwin.com mājas lapā.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja