Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa / Jursone kvalifikācijā sāks pret Dānijas duetu

Krišs Upenieks

Minusa / Jursone kvalifikācijā sāks pret Dānijas duetu
Inguna Minusa un Inese Jursone pēc uzvaras Eiropas čempionāta finālposmā
Foto: www.eurobeachtour.com

Latvijas pludmales volejbola dāmu duets Inguna Minusa un Inese Jursone rīt Austrijas pilsētā Klāgenfurtē uzsāks cīņu par iekļūšanu FIVB "Grand Slam" turnīra pamatsacensībās. Kvalifikācijas pirmajā kārtā latvietēm pretī stāsies Dānijas duets Dīra / Vestergārda.

Klāgenfurtes ''Grand Slam'' sērijas turnīra kvalifikācijā Latvijas duets izsēts ar 9. numuru, kas pretiniekos mūsējām deva ar 24. numuru izsētās dānietes Šarloti Dīru un Loti Vestergārdu.

Pasaules kausa pirmajā posmā Ķīnā Vestergārda vēl startēja kopā Andresenu Stīni, bet spēlējot Dīrai un Vestergārdai kopā viņas ir iekļuvušas vienā sacensību pamatturnīrā. Stavangeras pamatturnīrā viņas iekļuva, pateicoties organizatoru piešķirtajam īpašajam ielūgumam.

Spēles sākums rīt pulksten 10.00 pēc Latvijas laika, un tā norisināsies uz trešā korta, kas nozīmē, ka maču videotiešraidē vērot nevarēs. Šīs spēles uzvarētājām kvalifikācijas otrajā kārtā pretī stāsies Laboreras / Lēmanes - van Gestelas / Remersas spēles uzvarētājas.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...