Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa / Jursone dalību pamatturnīrā sāk ar zaudējumu

Jānis Celmiņš

Minusa / Jursone dalību pamatturnīrā sāk ar zaudējumu
Uzbrukumā Inguna Minusa
Foto: www.fivb.com

Ar zaudējumu FIVB Pasaules kausa posma pludmales volejbolā (Seulā) pamatturnīru uzsākušas Latvijas "bičistes" Inguna Minusa un Inese Jursone. Sacensību pirmajā spēlē mūsu dāmas ar 0:2 atzina Vācijas dueta Sāra Golere / Laura Ludviga pārsvaru.

Latvijas šorīt pamatturnīra pirmajā kārtā pretī stājās spēcīgais Vācijas duets Sāra Golere un Laura Ludviga, kuras sacensībās izsētas ar sesto numuru, mūsu duetam ticis 26. Neskatoties uz to, ka PK posmos Latvijas duets šo Vācijas pāri nebija apspēlējis (0-5), aizvadītā gada Eiropas čempionāta finālā Minusa un Jursone Goleri un Ludvigu tomēr prata uzvarēt, kļūstot par kontinenta čempionēm.

Diemžēl šorīt Latvijas pārim īstu pretestību vācietēm neizdevās parādīt. Zaudējums 34 minūšu laikā – 0:2 (16:21, 13:21).

Nu Eiropas čempiones dalību turpinās tā sauktajā "zaudētāju" zarā, kur Ingunai un Inesei pretī stāsies māsas no Somijas Emīlija un Ērika Nistromas, māsas turnīrā izsētas ar 22. numuru. Līdzšinējās trijās spēlēs PK posmu ietvaros divas uzvaras svinējušas latvietes, kā komandām veiksies ceturtajā savstarpējā spēlē, uzzināsim jau šodien. Mača sākums 13.00 pēc Latvijas laika un tas risināsies uz otrā korta.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2010-05-27 11:49, pirms 14 gadiem
un beidz ar to pashu, diemzheel....
Nystrom-Nystrom FIN [22] Minusa-Jursone LAT [27] 2-0 (21-14, 21-18) 0:35