Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

''Masters'' uzvarētājs Ingroso: ''Uz Jūrmalu labprāt atbraukšu atpūsties''

Krišs Upenieks

''Masters'' uzvarētājs Ingroso: ''Uz Jūrmalu labprāt atbraukšu atpūsties''
Mateo un Paulo Ingroso
Foto: cev.lu

Par Jūrmalas ''Masters'' pludmales volejbola turnīra uzvarētājiem aizvadītājā nedēļā kļuva 27 gadus vecie itāļu dvīņu brāļi Mateo un Paulo Ingroso. Vecākais no brāļiem Paulo pēc turnīrā ar portālu Sportacentrs.com dalījās emocijās par aizvadīto turnīru un atzina, ka abiem ar Mateo ļoti iepatikusies Jūrmalas pilsēta.

Pēc izliktajiem sacensību numuriem brāļi Mateo un Paulo Ingroso (11.) netika ierindoti starp favorītiem, bet pēdējā Pasaules kausa ''Open'' sērijas posmā Lucernā (Šveice) izcīnītā piektā vieta lika domāt, ka Itālijas duets ir labā formā, ko apliecināja jau grupu cīņās. Mateo un Paulo guva uzvaras pret Austrijas un Čehijas pāriem, pārliecinoši iesoļojot sacensību astotdaļfinālā.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā itāļi smagā trīs setu cīņā pieveica spēcīgos poļus Bartošu Losjaku un Pjotru Kantoru, bet ceturtdaļfinālā sagrauti pieredzējušie norvēģi Ives Andress Horēms un Geirs Eitūns. Cīņā par finālu tieši Itālijas pāris izslēdza Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu (21:19, 21:18). Zelta mačā brāļi Ingroso izrādījās spēcīgāki arī par labu turnīru aizvadījušo Francijas duetu Jozefu Krū un Eduardu Roulandsonu - 21:15, 21:17.

''Viss turnīrā bija lieliski - turnīra organizētāji, cilvēki pilsētā, fani. Turnīrs bija tiešām ļoti labi. Mēs esam laimīgi uzvarēt šeit. Pirmo reizi abi ar brāli bijām Jūrmalā un Rīgā. Vakar aplūkojām Jūrmalu, tā ir patīkama pilsēta. Ceram, ka šis turnīrs ļaus mums turpinājumā tikpat veiksmīgi spēlēt arī citos turnīros,'' pēc turnīra stāsta Paulo Ingroso, kurš, kā noskaidrojās, ir 27 minūtes vecāks par savu dvīņu brāli Mateo.

''Domāju, ka Jūrmalai ir viss nepieciešamais ''Open'' sērijas posmam. Vienalga, vai šeit tiks aizvadīts ''Masters'' turnīrs, vai varbūt ''Open'', atgriezīsimies arī nākamajā gadā. Pret latviešiem spēlēt bija ļoti grūti, viņi bija mājinieki. Skatītāji atbalstīja viņus, bet spēlējām lieliski un izcīnījām uzvaru. Arī atmosfēra bija laba, līdzīgi kā tas ir arī Itālijā. Tāpat arī laikapstākļi pēdējā bija patīkami, kādos mums arī patīk spēlēt,'' turpina Paulo.

''Mēs noteikti esam gatavi atgriezties Jūrmalā kādu dienu. Iespējams, jau šajā gadā, lai atpūstos un labi pavadītu laiku. Pilsēta ir tiešām lieliska. Protams, arī nākamajā gadā būsim gatavi piedalīties turnīrā,'' noslēdz Ingroso.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-25 14:15, pirms 9 gadiem
Lai nākamgad paķer līdz arī Nikola/Lupo!

     [+] [-]

, 2015-05-25 14:20, pirms 9 gadiem
tikai nebrauciet uz to laiku, kad iet vaļā visādi kaļimbambā.

     [+] [-]

, 2015-05-25 14:39, pirms 9 gadiem
Vecākais no dvīņubrāļiem?

     [+] [-]

, 2015-05-25 17:25, pirms 9 gadiem
Zhirgagalvas rakstīja: Vecākais no dvīņubrāļiem?
Nu tā jau parasti notiek, ka viens no dvīņiem piedzimst ātrāk. Kā viņi varētu piedzimt reizē?