Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

CEV inspektors slavē Jūrmalas "Satellite" smiltis

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

CEV inspektors slavē Jūrmalas "Satellite" smiltis
CEV inspektors Antons Fihtingers melnajos apavos
Foto: jurmala.lv

Lai nodrošinātu 2014. gada CEV "Satellite Jūrmala" turnīra norisi atbilstoši Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) prasībām, jūlija vidū inspekcijas vizītē bija ieradies CEV tehniskais delegāts Antons Fihtingers no Austrijas, informē jūrmalnieku pašvaldība.

CEV tehniskais delegāts inspekcijas vizītes laikā tikās ar Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretāru Almeru Ludviku, Jūrmalas pilsētas domes sporta nodaļas vadītāju Indru Brinkmani un turnīra organizācijas komitejas pārstāvjiem. Tika runāts par pasākuma organizatoriskajiem jautājumiem, viesis no Austrijas apskatīja plānoto sacensību norises vietu.

Vizītes noslēgumā, vaicāts par iespaidiem attiecībā uz pasākuma sagatavotības pakāpi, turnīra norises vietu, kā arī Jūrmalas pilsētu, CEV tehniskais delegāts Antons Fihtingers atzina, ka vieta lieliska, smiltis ir augstākās kvalitātes, kādas viņam ir nācies savā praksē redzēt, arī organizatoru komanda ir zinoša un pilna apņēmības noorganizēt turnīru augstā kvalitātē.

Kā jau ziņots, no 28. līdz 31. augustam Jūrmalā pirmo reizi notiks oficiāls starptautiska mēroga turnīrs pludmales volejbolā vīriešiem CEV "Satellite Jūrmala", kas iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) un Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā, par dalību kurā spēlētāji saņem FIVB reitinga punktus.

CEV "Satellite Jūrmala" turnīrā startēs tikai vīrieši, pieteikti seši mūsu dueti, tostarp arī pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Šis pasākums dos unikālu iespēju arī Latvijas līdzjutējiem klātienē vērot labāko Eiropas līmeņa pludmales volejbola vīriešu pārus. CEV "Satellite Jūrmala" finansē pilsētas dome, izvirzot pludmales volejbola attīstību kā vienu no svarīgākajām sporta jomas prioritātēm Jūrmalā.

Izmantotie resursi:
www.jurmala.lv

     [+] [-]

, 2014-07-17 14:12, pirms 10 gadiem
kas no latviešiem piedalīsies??

     [+] [-]

, 2014-07-17 14:41, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: kas no latviešiem piedalīsies??
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

  +1 [+] [-]

, 2014-07-17 16:24, pirms 10 gadiem
Organizatori malači! Labas smiltis atveduši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-17 18:05, pirms 10 gadiem
Bildē Cīruļa kungs tā kā pakaramo būtu apēdis , bet tā viss o.k