Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

CEV inspektors slavē Jūrmalas "Satellite" smiltis

CEV inspektors slavē Jūrmalas "Satellite" smiltis
CEV inspektors Antons Fihtingers melnajos apavos
Foto: jurmala.lv

Lai nodrošinātu 2014. gada CEV "Satellite Jūrmala" turnīra norisi atbilstoši Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) prasībām, jūlija vidū inspekcijas vizītē bija ieradies CEV tehniskais delegāts Antons Fihtingers no Austrijas, informē jūrmalnieku pašvaldība.

CEV tehniskais delegāts inspekcijas vizītes laikā tikās ar Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretāru Almeru Ludviku, Jūrmalas pilsētas domes sporta nodaļas vadītāju Indru Brinkmani un turnīra organizācijas komitejas pārstāvjiem. Tika runāts par pasākuma organizatoriskajiem jautājumiem, viesis no Austrijas apskatīja plānoto sacensību norises vietu.

Vizītes noslēgumā, vaicāts par iespaidiem attiecībā uz pasākuma sagatavotības pakāpi, turnīra norises vietu, kā arī Jūrmalas pilsētu, CEV tehniskais delegāts Antons Fihtingers atzina, ka vieta lieliska, smiltis ir augstākās kvalitātes, kādas viņam ir nācies savā praksē redzēt, arī organizatoru komanda ir zinoša un pilna apņēmības noorganizēt turnīru augstā kvalitātē.

Kā jau ziņots, no 28. līdz 31. augustam Jūrmalā pirmo reizi notiks oficiāls starptautiska mēroga turnīrs pludmales volejbolā vīriešiem CEV "Satellite Jūrmala", kas iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) un Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā, par dalību kurā spēlētāji saņem FIVB reitinga punktus.

CEV "Satellite Jūrmala" turnīrā startēs tikai vīrieši, pieteikti seši mūsu dueti, tostarp arī pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Šis pasākums dos unikālu iespēju arī Latvijas līdzjutējiem klātienē vērot labāko Eiropas līmeņa pludmales volejbola vīriešu pārus. CEV "Satellite Jūrmala" finansē pilsētas dome, izvirzot pludmales volejbola attīstību kā vienu no svarīgākajām sporta jomas prioritātēm Jūrmalā.

Izmantotie resursi:
www.jurmala.lv


, 2014-07-17 14:12, pirms 10 gadiem
kas no latviešiem piedalīsies??
, 2014-07-17 14:41, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: kas no latviešiem piedalīsies??
CEV - Confédération Européenne de Volleyball
, 2014-07-17 16:24, pirms 10 gadiem
Organizatori malači! Labas smiltis atveduši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-17 18:05, pirms 10 gadiem
Bildē Cīruļa kungs tā kā pakaramo būtu apēdis , bet tā viss o.k
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
6

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.