Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pēda nepiedalīsies Eiropas čempionātā

Pēda nepiedalīsies Eiropas čempionātā
Jānis Pēda
Foto: fivb.org

Pludmales volejbolists Jānis Pēda muguras savainojuma dēļ nevarēs piedalīties Eiropas 2013. gada čempionātā. Pēc tam, kad ar meningītu saslima Mārtiņš Pļaviņš, tika apsvērta iespēja, ka Pēda uz Austriju, kur šogad risināsies Eiropas čempionāts, varētu doties ar kādu citu partneri, taču tagad kļuvis zināms, ka Jānim bez treniņiem jāiztiek vismaz trīs nedēļas.

Jau ziņojām, ka Jānis Pēda pagājušajā ceturtdienā mača laikā guva muguras savainojumu un pāris nespēja pabeigt cīņu pret amerikāņiem Šveicē notiekošajā FIVB „Grand Slam” turnīrā. Dienu vēlāk duets maču pret Spānijas pāri Ereru un Gaviru latvieši neaizvadīja vispār.

Pēc tam, kad ar meningītu saslima Mārtiņš Pļaviņš, tika apsvērta iespēja, ka Pēda uz Austriju, kur šogad, jūlija beigās un augusta sākumā risināsies Eiropas čempionāts varētu doties ar kādu jauno pludmales volejbolistu, taču ārsti bijuši strikti – Pēdam bez treniņiem var nākties iztikt līdz pat trim nedēļām, kas nozīmē, ka arī EČ ies secen.

Tādejādi jau tagad var droši apstiprināt, ka Latviju Klāgenfurtē notiekošajā Eiropas čempionātā pārstāvēs divas vīru komandas – Aleksandrs Samoilovs / Jānis Šmēdiņš un Toms Šmēdiņš Ruslans Sorokins. Noteikumi paredz, ka pēdējā brīdī nomainīt pārinieku var kāds no sacensībām pielaistajiem dalībniekiem (pamatturnīrā), taču pieteikt pilnīgi jaunu komandu nav iespējams.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Gūža
, 2013-07-17 18:32, pirms 11 gadiem
Nu žēl gan.... Sākumā izskatījās daudzsološs pāris.
, 2013-07-17 18:33, pirms 11 gadiem
Pēdam ir viss lai būtu labs spēle'tājs, viņam vajag nedaudz vairāk peilikt fiziskajā, paskataties uz viņa ķermeni, nedaudz kā tuntulis. Pļaviņš izveseļosies, Pēda peiliks fiziskajā, būs LV bīčisti nr. 1 - redzēsiet!
, 2013-07-17 19:01, pirms 11 gadiem
Par Pedu un Pļaviņu takā būtu skaidrs!
Bet kā te saka, ka Samoilovs un Šmēdiņš tur ļoti trenējušie, par to varbūt jā, bet nav nekāda māksla salikt kopā divus labus spēlētājus un izvedot komandu!
, 2013-07-17 19:04, pirms 11 gadiem
ak nē, cik ļoti žēl.. viņš bija mans favorite sportists!
, 2013-07-17 19:20, pirms 11 gadiem
Veciz rakstīja: Pēdam ir viss lai būtu labs spēle'tājs, viņam vajag nedaudz vairāk peilikt fiziskajā, paskataties uz viņa ķermeni, nedaudz kā tuntulis. Pļaviņš izveseļosies, Pēda peiliks fiziskajā, būs LV bīčisti nr. 1 - redzēsiet!
Absolūta taisnība. jātiek galā ar savu overweightu, tad visam vajadzētu būt štokos..
, 2013-07-17 19:41, pirms 11 gadiem
Arprats kas tik te nav jalasa . Sausmas. Peda tads peda sitads. Labus salikt playerus kopa nav makska. Vajprats ceru kad pasi volejbolisti sito murgu nelasa.
, 2013-07-17 19:45, pirms 11 gadiem
Cik smieklīgi ir lasīt komentārus,ka neviens patiesību nezina
Deniela Konstantinova ar bumbu. Foto: CEV

Ēbere/Konstantinova iegūst ceturto vietu "Beach Pro" posmā

Spānijas galvaspilsētā Madridē tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) šodien piekāpās (16:21, 15:21) beļģietēm Sārai Kolsai/Lisai van der Vonderei (#4).
Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots. Foto: CEV
2

Arī otrajā atlases posmā uz Nāciju kausu uzvar Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Rīgā uzvarēja otrajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Līva Ēbere virs tīkla. Foto: CEV

Madrides pusfinālā Ēbere/Konstantinova piekāpjas spēcīgām polietēm

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Pusfinālā Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) šodien zaudēja (12:21, 12:21) polietēm Jagodai Gruščinskai/Aleksandrai Vahovičai (#2). Šodien plkst. 18.00 būs bronzas fināls - tiešraide šajā rakstā!