Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Sestdien tiks noteikts "Decembra brazīlietis"

Sestdien tiks noteikts "Decembra brazīlietis"
Foto: www.beachvolley.lv

Šā gada 19. decembrī Pludmales sporta centrā „Brazīlija” notiks pludmales volejbola turnīrs „Decembra brazīlietis”. Turnīrā var piedalīties ikviens spēlet gribētājs, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem. Turnīrs risināsies pēc netradicionāla formāta.

Turnīrs risināsies pēc netradicionāla formāta, līdzīgi kā vasarā „King of the Beach” turnīrs profesionāļiem. Grupu turnīrā spēlētāji reģistrējoties nosaka savu likteni izlozējot paši savu apakšgrupu. Grupu skaits tiks noteikts vadoties pēc pieteikušos dalībnieku skaita. Katra grupa sastāv no četriem spēlētājiem, kuri pēc katra izspēlēta seta mainoties ar partneriem un krājot punktus individuāli noskaidro grupā labāko.

Pēc grupu turnīra, katras grupas divi labākie iekļūst finālā, kurā tiek izveidata jauna grupa vai grupas un izspēlēts pēc tāda paša principa kā grupu turnīrā – pēc katra izspēlētā seta spēlētāji mainās ar partneriem tādā veidā izspēlējot katrs ar katru un krājot savus punktus individuāli, lai noteiktu labāko. Uzvarētājs iegūst lielo titulu „Decembra Brazīlietis“ un vērtīgas balvas.

Pēc grupu turnīra 3. un 4. vietas ieguvēji arī tiek sadalīti grupās un izspēlē pēc tādas pašas sistēmas kā iepriekš aprakstīts. Arī šīs izspēles uzvarētājs iegūst sava veida titulu „Decembra Mazais Brazīlietis“ un balvas!

Dalībai sacensībās spēlētāji piesakās nosūtot pieteikuma e-pastu uz beachvolley@beachvolley.lv, minot sekojošu informāciju – konkrētā turnīra nosaukumu, norises laiku, spēlētāja vārdu un uzvārdu, kontakttalruni un kontakta e-pastu. Pieteikumi tiek pieņemti līdz š.g. 18.12.09 pl. 24.00. Dalībnieki sacensībām reģistrējas sacensību vietā - 19. decembrī no pl. 15.30-15.50 reiģistrējoties pie turnīra koordinatora.


, 2009-12-17 12:06, pirms 14 gadiem
un nav nekadas dalibmaksas?
, 2009-12-18 14:02, pirms 14 gadiem
Turnīra dalības maksa – 8,- Ls no spēlētāja.
, 2009-12-18 14:03, pirms 14 gadiem
Turnīra laikā ar bērniem darbosies Pepija. Lai senči var dzert kokteiļus vai spēlēt bumbu. Vai mīcīties pa stūriem un taisit jaunus bernus
, 2009-12-20 00:50, pirms 14 gadiem
Apsveicam Kristianu Marnicu, kaa pirmo Brazilijas Kingu!
Olivers Bulgačs. Foto: Artūrs Stiebriņš / CEV

Latvijas dueti Itālijā un Ķīnā neiekļūst "Futures" turnīru pamatsacensībās

LETA. Latvijas duets Olivers Bulgačs un Markuss Graudiņš ceturtdien nepārvarēja pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Červijas "Futures" turnīra kvalifikāciju, bet Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš neiekļuva pamatturnīrā tāda paša ranga sacensībās Ķīnas pilsētā Uhaņā.
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
6

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.