Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža/Šmēdiņš un Šmits/Samoilovs zaudē Porečas turnīra pusfināla mačos

Ints Megnis
Ints Megnis

Regža/Šmēdiņš un Šmits/Samoilovs zaudē Porečas turnīra pusfināla mačos
Haralds Regža un Toms Šmēdiņš
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvijas pludmales volejbola pāri Haralds Regža un Toms Šmēdiņš, kā arī Kristaps Šmits un Mihails Samoilovs svētdien zaudēja Horvātijas rietumu kurortā Porečā notiekošā Pasaules kausa vienas zvaigznes posma pusfināla mačos, līdz ar to vēlāk savstarpējā cīņā sadalīs trešo vietu sacensībās.

Pusfināla mačā sacensību sestais pāris Regža un Šmēdiņš ar 0-2 (13:21, 14:21) piekāpās austriešiem Jergam Vuclam un Simonam Frībaueram, kuri izlikti ar pirmo numuru un šosezon spēlējuši pat četru zvaigžņu turnīra pamatsacensībās.

Sacensību ievadā austrieši ātri ieguva pārsvaru. Pēc pretinieku izrāviena Latvijas pāris nokļuva iedzinējos ar 6:13, bet seta beigās austrieši vadību vēl vairāk nostiprināja. Otrajā setā rezultāts kādu laiku auga līdzīgi, tomēr arī šoreiz austrieši lēnām nostiprināja vadību un turpinājumā svinēja drošu uzvaru.

Tikmēr ar piekto numuru izliktie Šmits un Samoilovs 0-2 (16:21, 16:21) piekāpās turnīra devītajam pārim ukraiņiem Sergijam Popovam un Vladislavam Jemeļjančikam. Otrajā setā cīņa līdzīga bija līdz pat tehniskajam pārtraukumam, tomēr zaudējumu piedzīvoja arī Šmits un Samoilovs, kuri gatavojas Jūrmalā gaidāmajam Eiropas U22 čempionātam.

Spēle par trešo vietu sāksies plkst. 16:00 pēc Latvijas laika.

Tikmēr plkst. 14:00 sāksies pusfināls četru zvaigžņu turnīrā Portugālē, kurā piedalīsies Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš - to tiešraidē varēs vērot kanālā "Best4Sport TV".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja